Escola de bàsquet

Albert Pedrol

L’Escola del C.B Esparreguera celebra una cloenda del curs multitudinària

Final de festa. L’Escola del C.B Esparreguera va celebrar aquest cap de setmana la cloenda de la temporada 2017-18 amb una Trobada multitudinària on van participar més d'una cinquantena de persones, entre nens i nenes de l'Escola verd-i-negra, pares, mares, germans i germanes. Amb aquesta jornada lúdica es va posar el punt final a un curs 2017-18 carregat d’activitat basquetbolista, un any molt especial en què s’ha pres part en 9 Trobades (comptant aquesta última) i en què s’ha tingut el plaer de col·laborar amb altres entitats esportives de la comarca. La cita de diumenge, a més de tancar la paradeta, també va servir per acomiadar a tots els nens i nenes que el curs que ve passaran a les categories de Pre-mini i Mini. Amb els que se’n van, i també amb els que continuen a l’Escola, es va poder viure aquest cap de setmana una gran festa al Ramon Martí, una celebració que posa de manifest la bona salut del bàsquet base esparreguerí.   

 

Fotografia de família de l'Escola del C.B Esparreguera de la temporada 2017-18 // Sònia Demures.

 

L’únic dia de la temporada en què els pares i mares es vesteixen de curt. Aquest és l’al·licient principal d’una jornada que aquest diumenge ha viscut la seva segona edició consecutiva. A les 10:30h del matí es va donar el tret de sortida amb un joc col·lectiu mitjançant el qual tots els participants van poder trencar el gel. Després de 10 minuts d’escalfament, va arribar el torn dels partits. Quatre equips formats per pares, fills i germans, tots barrejats, van ser els protagonistes del bloc principal de la jornada, una part que va durar aproximadament una hora i mitja i que va comptar amb un total de sis partits, sis oportunitats perquè els més menuts del planter del CBE poguessin gaudir del seu esport preferit amb uns acompanyants de luxe: les seves famílies. 

Un dels moments àlgids, i més esperats del matí, va ser el matx que van signar els pares i les mares entre ells, només ells. Un clàssic ja dels comiats de temporada de l’Escola. Amb els nens i nenes animant des de les banquetes, els adults van protagonitzar 10 minuts de bàsquet en què van poder treure a relluir totes les seves habilitats. Un espectacle. A continuació, les mirades es van tornar a centrar en els més petits, i quan va finalitzar la ronda de partits, es va procedir al comiat definitiu. 

El final de festa es va posar a l’Ermita del Puig, on es va celebrar un dinar de germanor per tal de recarregar totes les energies que s’havien deixat al parquet del Ramon Martí. Amb aquest àpat, ara sí es va posar el definitiu punt final a la temporada 2017-18, un any especial en què s’ha pogut gaudir del bàsquet fins a la seva màxima expressió. L’Escola del C.B Esparreguera continua sumant noves experiències. La família segueix creixent. 

 

Dinar de cloenda de l'Escola de Bàsquet 17-18 a l'Ermita del Puig.

 

Albert Pedrol

L’Escola del C.B Esparreguera signa la cloenda de la temporada oficial 2017-18

Seguim creixent i sumant. L’Escola del C.B Esparreguera va participar aquest cap de setmana en la 26a edició de la Festa de les Escoles de Bàsquet “Memorial Joan Rocavert”, una jornada lúdica de partits i activitats organitzada de forma sensacional pel C.B Castellar al Pavelló Puigverd. Els verd-i-negres, que es van presentar a la cita amb un total de dos equips, van compartir cartell amb altres entitats del panorama català, com per exemple el Basket Almeda, el Joventut de Badalona, l’UB Llefià, l’UE d’Horta i l’U.E Claret entre d’altres, a més naturalment, dels nens i nenes de l’Escola amfitriona. Els esparreguerins van prendre part en aquesta gran festa per segona temporada consecutiva, i van posar, amb aquesta participació, el punt final al calendari oficial de Trobades d’aquest curs 2017-2018, un trajecte que ha portat als més petits del CBE a protagonitzar fins a vuit jornades diferents durant el transcurs de l’any. 

 

L'Escola del C.B Esparreguera celebra la seva medalla al Memorial Joan Rocavert // Sergio González.

 

Els verd-i-negres arribaven a Castellar del Vallès amb una quinzena de jugadors repartits en dos equips, un format per nens i nenes nascuts el 2010 i un altre format per les generacions el 2011 i el 2012. A les 9h del matí puntual va començar a rodar la pilota i ja no es va aturar fins a les 14h del migdia, cinc hores gairebé non-stop de bàsquet que van fer gaudir d’allò més, no només a les joves promeses esparreguerines, sinó també a totes les del bàsquet català que es van reunir sota el sostre del Puigverd. 

Els partits entre les diferents Escoles no van ser l’única activitat de la jornada, ja que a l’exterior del recinte es van aprofitar dues pistes descobertes annexes per a fer uns circuits de tècnica individual i de coordinació. Els esparreguerins van posar a prova les seves habilitats en aquests circuits durant un dels descansos entre partit i partit. Van practicar el bot, el llançament i la coordinació de peus en cursa sense pilota.

Després que cadascun dels equips disputés una sèrie de tres partits, el Memorial Joan Rocavert va concloure amb una entrega de medalles (a més d’una pilota commemorativa) i un aplaudiment generalitzat de tots els pares i mares que van assistir en aquest gran esdeveniment.

 

Crit de guerra de l'equip "C.B Esparreguera Negre" abans de començar el primer partit.

 

Només un punt i a part. L’Escola del C.B Esparreguera ja suma vuit Trobades en el seu compte particular aquest curs 2017-18. No obstant això, el més calent (encara) és a l'aigüera. Els petits verd-i-negres posaran la cirereta del pastís aquest pròxim diumenge 17 de juny al Ramon Martí, on se celebrarà una Trobada molt especial. Per segon any consecutiu, l’Escola esparreguerina organitza una jornada familiar en què no només els nens i nenes jugaran a bàsquet (com és habitual), sinó que també es vestiran de curt els pares/mares per poder gaudir amb els seus fills mentre demostren les seves habilitats amb la pilota a les mans. Amb aquesta jornada es tancarà definitivament la paradeta d’una temporada molt satisfactòria per l’Escola de Bàsquet del CBE.    

 

Albert Pedrol

L’Escola del C.B Esparreguera visita Sant Just Desvern per prendre part en una nova Trobada

Nova jornada de bàsquet al sarró! L’Escola del Club Bàsquet Esparreguera va participar ahir dissabte en una Trobada a Sant Just Desvern organitzada pel C.B Sant Just, una cita en què també van participar l’Escola Sant Just Montseny, l’Escola Sant Just Canigó i l’Escola Sant Miquel BFC. La jornada va tenir de protagonistes una quarantena de nens i nenes que durant més de dues hores van poder gaudir del bàsquet en un escenari sensacional, com és el Pavelló Municipal de la Bonaigua de Sant Just Desvern. 

Els més menuts del C.B Esparreguera van debutar a les 10:45h amb un partit davant de l’Escola Sant Just Canigó, un matx que va servir perquè els verd-i-negres poguessin trencar el gel i començar a entrar en contacte amb la pilota i amb l’escenari. Després de mitja hora de partit, dividit en dues parts de 15 minuts, els jugadors i jugadores de l’Escola esparreguerina van protagonitzar una jornada de “descans” que va estar plena d’activitat lúdica entre nens i nenes, entrenadors, i fins i tot, germans que van baixar de la graderia per sumar-se a la festa. 

 

Els jugadors i jugadores de l'Escola del C.B Esparreguera participen en la seva sisena Trobada del Curs.

 

La Trobada va posar el seu punt final a les 12:15h amb l’últim partit de la matinal entre les Escoles del C.B Esparreguera i del Sant Just Montseny. Amb la il·lusió de demostrar les seves habilitats i d’acabar de gaudir de la diversió de la jornada, els petits verd-i-negres van completar el seu segon i últim matx, que com no podia ser d’altra manera, va acabar amb una fotografia de família i un crit d’equip al centre de la pista. Finalment, i per “tancar la paradeta”, el C.B Sant Just va recompensar els joves jugadors i jugadores de tots els equips amb un refrigeri abans d’anar a dinar.

Amb la d’aquest dissabte, l’Escola del C.B Esparreguera ja ha participat en sis Trobades aquesta temporada, una xifra que augmentarà el pròxim 19 de maig, quan els verd-i-negres visitin Molins de Rei per prendre part en una altra jornada lúdica de basquetbol organitzada, aquesta vegada, pel Club Bàsquet Molins.  

 

Fotografia de família dels integrants de l'Escola del C.B Esparreguera // Cristóbal Zamora.

 

Albert Pedrol

Els més menuts del C.B Esparreguera tornen a centrar totes les mirades

Fam de bàsquet i de creixement. L’Escola del Club Bàsquet Esparreguera ha participat aquest cap de setmana en una Trobada d’Escoles de Bàsquet celebrada a Molins de Rei i organitzada pel Bàsquet Molins. Els més menuts del CBE van compartir una jornada de bàsquet i diversió juntament amb les Escoles del C.B Castellar, Regina Carmeli, Basket Almeda i C.B Castelldefels, a més dels nens i nenes de l’Escola amfitriona. Les joves promeses verd-i-negres van signar aquest dissabte la que va ser la seva 7a Trobada del curs, un registre que podria créixer a mesura que es vagi acostant el final d’aquesta temporada 2017-18.

Els esparreguerins es van presentar a Molins de Rei amb un total de dos equips, un format pels nens i nenes nascuts entre el 2011 i el 2012, i un altre pels integrants de la generació del 2010. Van ser els més petits qui, quan el rellotge va tocar les 10h del matí, van donar el tret de sortida a la jornada basquetbolista amb dos partits, de 20 minuts cadascun, que els van permetre jugar amb el Regina Carmeli i amb el Bàsquet Molins. 

 

L'Escola del C.B Esparreguera participa en una nova Trobada d'Escoles de Bàsquet, en aquesta ocasió a Molins de Rei // Jordi Pinyol.

 

Després que l’equip del 2011 i 2012 de l’Escola verd-i-negra demostrés totes les seves habilitats sobre la pista del Municipal de Molins de Rei, va arribar el torn pels jugadors i jugadores del 2010, qui després de poder dormir una mica més que els seus companys, van signar dos partits més davant de dos grups diferents de l’Escola amfitriona. 

Amb aquesta doble ració de bàsquet, es va posar el punt final a una Trobada que va fer gaudir als més petits del CBE del seu esport preferit. L’Escola esparreguerina continua creixent i ja són 7 les Trobades en què ha pres part aquesta temporada, una fita que no seria possible sense el suport i la col·laboració de pares i mares, clubs de bàsquet organitzadors i participants, i sobretot, sense la il·lusió i les ganes de jugar dels grans protagonistes: els jugadors i les jugadores verd-i-negres, les promeses esparreguerines del futur. 

 

Fotografies realitzades per Jordi Pinyol.

 

Albert Pedrol

L’Escola del C.B Esparreguera participa en la seva cinquena Trobada de la temporada

Matinal de bàsquet i diversió. L’Escola del C.B Esparreguera ha participat aquest diumenge 8 d’abril en una Trobada organitzada pel Bàsquet Pallejà. Els més menuts del CBE han compartit cartell amb les Escoles del C.B Begues, del C.B Gavà i del mateix Pallejà, en una jornada amb una organització sensacional que ha durat més de dues hores i que ha comptat amb jocs, partits i fins i tot amb un circuit de tècnica individual, on els nens i nenes han pogut demostrar la seva coordinació i les seves habilitats amb la pilota a les mans.

La Trobada ha donat el seu tret de sortida amb una sèrie d’activitats lúdiques col·lectives que han servit perquè tots els jugadors i jugadores de les diferents entitats trenquessin el gel uns amb els altres. Posteriorment, s’ha donat pas a la tanda de partits entre els diferents equips, un escenari en què les joves promeses del bàsquet català han pogut gaudir del seu esport preferit acompanyats del suport dels seus pares i entrenadors.

 

Bàsquet Pallejà, C.B Begues, C.B Gavà i C.B Esparreguera han protagonitzat la Trobada d'aquest diumenge a Pallejà // Jordi Pinyol.

 

Una vegada creuat l’equador de la Trobada, ha arribat un dels moments més especials pels esparreguerins. L’Escola del CBE, que anava a Pallejà dividida en dos equips, s’ha enfrontat entre si en un derbi entre amics i fins i tot, molts d’ells, companys de classe. Després que cada Escola jugués un total de 4 partits, i completés el circuit d’habilitats durant la seva jornada de descans, s’ha posat el punt final a la jornada amb una foto de família al mig de la pista amb tots els participants. A més, els joves jugadors i jugadores han tingut recompensa a la cloenda amb un refrigeri ofert pel Bàsquet Pallejà.

L’Escola del C.B Esparreguera tornarà a tenir una cita important al calendari el pròxim dissabte 12 de maig a Molins de Rei, una jornada que organitzarà el Bàsquet Molins i que comptarà també amb la participació del C.B Begues i el C.B Almeda. Amb la d’avui a Pallejà, els verd-i-negres ja han completat la seva cinquena Trobada de la temporada. La de Molins serà la sisena.    

 

L'Escola de Bàsquet del C.B Esparreguera completa a Pallejà la seva cinquena Trobada del curs // Jordi Pinyol.

 

Twitter

Facebook

Identificació

Patrocinadors

 • tenealogo.jpg
 • englishnow.jpg
 • espaiblanclogo.jpg
 • guarclogo.jpg
 • artvinyllogo.jpg
 • bardesLogo.jpg
 • opticaesparregueralogo.jpg
 • espainegrelogo.jpg
 • servimpresa.jpg
 • anlogo.jpg
 • berruezologo.jpg
 • logoMBE.jpg

A cbesparreguera.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per a millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive Module Information