SM: J24 Llu?sos de Gr?cia

Vict?ria amb reacci? inclosa del Tenea C.B Esparreguera

En el millor moment de forma. El Tenea C.B Esparreguera supera el Llu?sos de Gr?cia per 67 a 66 en un partit molt emocionant en qu? els esparreguerins van demostrar que es troben m?s forts que mai. El conjunt entrenat per Andr?s Joya va fer un partit molt complert en defensa, com ja ?s habitual, i va saber reaccionar en atac per guanyar el tercer classificat de la lliga.

El matx va comen?ar molt el?ctric per part dels dos equips, amb un b?squet molt vist?s i igualat. L?Esparreguera va sortir amb una bona intensitat defensiva, decidit a posar en problemes l?atac barcelon?. No obstant, a mida que anaven passant els minuts, els visitants se sentien m?s i m?s c?modes sobre el parquet, aspecte que els permetia trenar bons atacs i anotar amb freq??ncia. Amb un 13 a 18 a l?electr?nic, semblava que tot i l?esfor?, el CBE no podia seguir el ritme d?un equip amb potencial ofensiu, per? un tir lliure i sobretot un triple dels locals als ?ltims instants del per?ode, van suposar un parcial r?pid de 4 a 0 i una injecci? de moral per afrontar el segon quart.

La din?mica d?intensitat defensiva per part del CBE va continuar durant el tram final de la primera meitat, i aix? provocava que el Llu?sos es vei?s encallat i sense idees en atac. 2 triples consecutius del conjunt esparreguer? van trencar el ritme del partit i van avan?ar els locals 27 a 22, obligant a l?entrenador visitant a parar el partit. Els barcelonins no van baixar els bra?os, i a base d?atacs treballats i concentraci? no van permetre que l?Esparreguera, que va fer un gran tram final de per?ode, s?escap?s en el marcador. Al contrari que al final del primer acte, un b?squet del visitant, Francesc Pla (amb 18 punts), als ?ltims segons del per?ode va posar el 33 a 30 amb el qual es va arribar al descans i va donar energia a un Llu?sos de Gr?cia que es va veure superat en els segons 10 minuts de matx.

El descans va baixar el ritme dels dos conjunts i aix? es va traduir en un comen?ament de tercer quart esp?s en qu? ning? prenia la iniciativa. Els visitants es van despertar abans que el CBE i van comen?ar a aprofitar la falta d?idees i els errors en situacions de cistelles f?cils dels esparreguerins. La defensa barcelonina tamb? va cr?ixer, i amb ella la intimidaci? sobre uns locals que passaven moments complicats. Si el segon per?ode se l?havia emportat clarament el CBE, el tercer va ser pel Llu?sos, que va aconseguir un parcial favorable de 10 a 19.

1 triple per cada banda va ser la millor manera per comen?ar un ?ltim assalt que prometia emocions fortes. L?Esparreguera seguia err?tic a nivell ofensiu i els barcelonins s?escapaven en el marcador (52-60). Un triple de Rub?n Romero va fer despertar les esperances dels locals i va comen?ar una reacci? que, una vegada m?s, es va liderar des de la defensa. La reacci? va tenir com a home important el capit? verd-i-negre, Francesc Riera (13 punts), que amb pres?ncia en atac i un important 2 m?s 1 a falta de 40 segons va posar el conjunt local a nom?s un punt (65-66). Amb l?ajuda d?un Ramon Mart? que, una vegada m?s, va portar l?equip en volandes, el CBE va culminar la remuntada amb una bona jugada del pivot, Mart? Sellar?s (8 punts), el qual va acabar de segellar la vict?ria esparreguerina amb el definitiu 67 a 66.

Despr?s d?aquesta important vict?ria, el Tenea C.B Esparreguera (9 triomfs i 15 derrotes) jugar? la pr?xima jornada a la pista de l?A.E.S.E, rival directe de cara la lluita per la perman?ncia. El partit es disputar? dissabte dia 2 d?abril a les 17:45h.

?RBITRES: Guillem Mont Sancho i Javier Oliver Alejos

PARCIALS: 17-18, 16-12, 10-19, 24-17. Total: 67-66.

ANOTACIONS CBE: Albert Meri (2), Francesc Riera (13), Marc Jorba (2) Alberto Quir?n (3), Ignasi Exp?sito (14), Rub?n Romero (11), Dani Fontanals (10), Sergi Fluvi? (4), Pau Campa?a (0), Mart? Sellar?s (8), Carlos Escriche (0) i Ferran Sancho (-).

Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús.