SM: J23 Celtic Molins de Rei

El Tenea C.B Esparreguera encaixa una derrota amb efectes secundaris?

Desfeta en un partit important. El Tenea C.B Esparreguera cau per un ajustat 57 a 60 contra el Celtic Molins de Rei i perd opcions d?aconseguir la perman?ncia de forma directe, sense haver de jugar promoci?. Els esparreguerins van comen?ar molts forts amb un gran primer per?ode, per? el conjunt visitant va saber imposar el seu ritme de joc durant la resta del matx per emportar-se el triomf. Amb aquest resultat, el CBE es mant? en la dotzena posici? amb 8 vict?ries i 15 derrotes.?

El primer quart va ser clarament dominat per un C.B Esparreguera que portava el ritme que l?interessava, amb una defensa molt s?lida que permetia als homes d?Andr?s Joya c?rrer en transicions i anotar en contraatacs f?cils. El domini dels locals tamb? es va traslladar tant en el rebot ofensiu com en el defensiu, mentre el Molins no trobava la tecla per desencallar els seus problemes en atac. Al final dels deu primers minuts, parcial molt positiu pels interessos del CBE: 22 a 10.

A mida que anaven passant els minuts, els locals anaven caient en el ritme lent i travat que proposava el Molins de Rei. El control del rebot i els contraatacs van desapar?ixer, i els visitants dominaven el partit a partir d?un b?squet lent i de control. A m?s, tot l?encert ofensiu de l?Esparreguera en el primer quart tamb? es va esvair en el segon acte, amb moltes errades en els tirs exteriors (5 triples de 26 intents en tot el partit). Els dos equips van enfilar el cam? a vestidors amb un marcador de 30 a 26 favorable als de casa.

A la represa, els visitants van sortir amb una defensa zonal i aix? va provocar la p?rdua d?algunes pilotes per part del CBE. Aquestes imprecisions les va saber aprofitar un Molins de Rei que durant tota la segona part va castigar amb encert cada una de les p?rdues del CBE. Aquesta va ser la t?nica de tota la resta del matx, un Esparraguera amb poc encert en atac que no va desempallegar-se del ritme de joc passiu del Molins i que va pagar molt cars els errors ofensius.

Al final, es va arribar als ?ltims instants amb un partit molt ajustat que l?Espareguera no va poder portar a la pr?rroga, tot i que ho va intentar amb 2 llan?aments des de la l?nia dels 6,75 que no van acabar entrant.?

Segons declaracions del capit? del conjunt esparreguer?, Francesc Riera: ?Amb les opcions de jugar promoci? for?a altes, hem de lluitar per aconseguir el factor camp a favor?. Riera tamb? destaca que a partir del punt fort de l?equip, la defensa, s?ha de construir m?s i millor ja que a l?equip li falta encert en atac.?

El Tenea C.B Esparreguera tornar? a jugar al Ramon Mart? la pr?xima jornada i rebr?, en un partit complicat, el tercer classificat del grup, el Llu?sos de Gr?cia. El matx es disputar? dissabte dia 19 de mar? a les 18:30h, horari habitual dels partits a casa. ?