SM: J2 C.B Salou

El Tenea C.B Esparreguera segella la primera vict?ria amb remuntada inclosa

Reacci? guanyadora. El Tenea C.B Esparreguera guanya per un contundent 71 a 56 el C.B Salou en la seva estrena al Ramon Mart? aquesta temporada. Els d??scar Navarro van protagonitzar una gran segona meitat que, juntament amb la bona intensitat defensiva de l?equip els va permetre remuntar un partit que tenien coll amunt, i fins i tot eixamplar difer?ncies fins arribar als m?s 15 amb qu? es va acabar el matx. Gran feina d?un CBE que va aconseguir el primer triomf del curs en un Ramon Mart? que aquest anys tamb? ha de ser un fort?.

Esparreguera i Salou van firmar un comen?ament de partit molt intens, amb atacs r?pids i molta velocitat en el joc. Aquest inici es va traduir en algunes imprecisions en atac per part dels dos equips i un joc ofensiu basat m?s en el cor que no pas en el cap. A mesura que anaven passant els minuts, tant locals com visitants es van anar asserenant, i van comen?ar els atacs est?tics. La igualtat entre els dos equips es feia patent des del primer minut de matx, i aix? va suposar que cap equip pogu?s imposar el seu ritme de joc i escapar-se en el marcador. Al final primer per?ode, primer assalt pels salouencs: 14 a 15.

El segon acte va comen?ar com el primer, amb un ritme fren?tic que aquesta vegada va aprofitar el conjunt visitant per agafar una petita avantatge de 6 punts. Despr?s del descontrol dels primers minuts, els dos equips van comen?ar a jugar atacs m?s est?tics i posicionals. Tot i que la igualtat es mantenia a la pista, el Salou aprofitava les seves opcions en atac mentre el CBE es mostrava un p?l err?tic i amb falta d?idees en l?aspecte ofensiu. No obstant, la defensa esparreguerina va posar-se poc a poc a carburar i va comen?ar a posar en dificultats l?atac del Salou en l??ltim tram de la primera meitat. P?rdues de pilota i falta de lucidesa afectaven a uns visitants que veien que tot i que tenien una lleugera avantatge no podien escapar-se en l?electr?nic. Acompanyat per un Ramon Mart? que veia que el seu equip recuperava sensacions, el CBE va aconseguir posar-se a nom?s tres punts dels visitants, per? un triple sobre la botzina del Salou va fer que els d??scar Navarro marxessin a vestidors amb sensacions de recuperaci? per? amb un 30 a 36 advers.

5 faltes de l?Esparreguera en nom?s 2 minuts i 11 punts d?avantatge pels salouencs. Aix? va comen?ar un tercer per?ode que ja des del principi va posar contra les cordes els locals. No obstant, el CBE va reaccionar r?pid i un 2 m?s 1 del pivot Mart? Sellar?s i un triple del tamb? esparreguer? Marc Jorba (autor de 16 punts i d?un partit complet?ssim tant des de dins la pintura com des de fora) van tornar a posar l?equip a nom?s 5 punts del rival: 36-41. Una cistella de Pau Campa?a, que va liderar la remuntada des de la direcci? de joc, va acabar d?animar la graderia i un CBE que va comen?ar a superar i a imposar-se al Salou. Un triple d?Ignasi Exp?sito va posar l?Esparreguera davant en el marcador per primera vegada des de feia molts minuts, i a partir d?aquest moment, la defensa, el rebot defensiu i la intensitat i encert en atac van provocar que l?Esparreguera acab?s el per?ode de la remuntada amb un parcial de 25 a 15 favorable (56-51).

El Salou sabia que havia de posar la cinquena si volia endur-se un partit que els esparreguerins tenien on volien. Els visitants van insistir en atac, per? des del comen?ament es van mostrar err?tics, fallant cistelles f?cils i seleccionant malament el tir. Aquesta din?mica d?imprecisi? ofensiva, que es va prolongar durant la resta de per?ode, la va aprofitar el CBE per anar eixamplant difer?ncies i comen?ar a veure una vict?ria que al principi del tercer acte estava molt llunyana. Un Salou que no trobava ni ritme ni encert en atac va apostar per esgotar la seva ?ltima carta: una defensa zonal 2-3 per intentar assecar l?atac esparreguer?. No obstant, ni la defensa va poder permetre als visitants capgirar el signe del partit, i finalment, una avantatge pels locals de 14 punts (amb un Marc Ravent?s molt important en els ?ltims minuts) va acabar de sentenciar el matx. Resultat final: 71 a 56.

Despr?s de la contundent vict?ria d?aquesta setmana, el Tenea C.B Esparreguera buscar? el triomf dissabte que ve a les 17:45h a la pista del Sant Boi, equip que es presenta amb un balan? de 2 partits guanyats i cap de perdut.?

?RBITRES: Alejandro Garc?a Pavillard i Jorge Baena Criado
PARCIALS: 14-15, 16-21, 25-15, 16-5. Total: 71-56.
ANOTACIONS CBE: Francesc Riera (6), Marc Jorba (16) Alberto Quir?n (3), Ignasi Exp?sito (6), Rub?n Romero (5), Dani Fontanals (5), Arnau Segura (-),? Marcos Prieto (0), Marc Ravent?s (9),? Guillem Pedreny (4), Pau Campa?a (12) i Mart? Sellar?s (5).