SM: J3 B?squet Sant Boi

El Tenea C.B Esparreguera s?end? un triomf a domicili en un tram final d?infart

Vict?ria important fora de casa. El Tenea C.B Esparreguera guanya per un ajustat 63 a 65 davant el B?squet Sant Boi i sembla que trenca el seu via crucis particular amb els partits fora del Ramon Mart?. Els homes d??scar Navarro van firmar un bon segon per?ode que els va permetre marxar amb 11 punts de difer?ncia al descans. No obstant, els locals van reaccionar i van tornar entrar en el partit gr?cies a un tercer quart for?a esp?s del CBE. Al final, en un desenlla? molt ajustat, la balan?a va caure cap al cant? esparreguer?, i els verd-i-negres van aconseguir la primera vict?ria a domicili i la segona consecutiva de la temporada.

Els errors ofensius i les p?rdues de pilota per part dels dos conjunts va marcar la t?nica dels 10 primers minuts de matx. Els visitants imposaven de forma m?s clara el seu ritme de joc, per? la falta d?encert en la parcel?la ofensiva, tot i disposar de tirs alliberats, no va permetre que els esparreguerins poguessin marxar en l?electr?nic.?

La din?mica del primer quart va experimentar un gir de 360 graus en el segon acte. Els d??scar Navarro van trencar el partit amb un parcial de 12 a 21 gr?cies a una millora en atac i tamb? en l?aspecte defensiu, situaci? que els permetia anotar a trav?s de la recuperaci? de pilotes i la sortida r?pida en contraatac. Tot i el nou joc alegre i r?pid que proposaven els visitants, el per?ode, i tamb? el partit, es va veure marcat negativament per la lesi? de l?aler esparreguer?, Rub?n Romero, que no va poder tornar a jugar durant la resta del matx. Dem? dimarts el jugador se sotmetr? a una resson?ncia magn?tica per saber l?abast de la lesi?.

El CBE va marxar a vestuaris amb un molt bon segon acte que li va permetre encarar la segona meitat amb un avantatge de m?s 11 (19-30).

A la represa, la din?mica va tornar a fer un gir de 360 graus, per? aquesta vegada favorable als interessos santobians. Els locals van plantejar una defensa zonal (no era la primera del partit) contra la que l?Esparreguera s?estampava una vegada darrera l?altre, i que a m?s, feia que els visitants no poguessin produir res efectiu en atac. Pilotes perdudes, tirs precipitats i falta d?encert van ser els s?mptomes d?un col?lapse ofensiu que va aprofitar el Sant Boi per tornar a entrar en el partit, amb un parcial de 24 a 11. Els locals van millorar molt l?encert de cara a cistella, i amb 10 minuts van fer m?s punts (24) que en tota la primera meitat (19). Pel que fa els esparreguerins, Dani Fontanals i Guillem Pedreny, amb 22 i 16 punts respectivament, van ser els referents ofensius dels locals durant tot el matx, per? sobretot van ser els jugadors que van donar ales a l?equip durant un tercer per?ode for?a fluix.

El partit entrava molt igualat en el tram decisiu de matx. La primera meitat de l??ltim acte va estar controlada per uns visitants que van reaccionar positivament i que van augmentar la seva intensitat. El CBE de seguida va agafar una avantatge de 7 i fins i tot 9 punts, per? tres minuts bojos en qu? el Sant Boi va anotar dos triples inversemblants, van tornar a posar el partit en un puny. El marcador mostrava m?xima igualtat a falta de vint segons per a acabar. L?Esparreguera va ser capa? d?anotar en la possessi? de la qual va disposar. Menys sort van tenir els locals, que amb sis segons van errar dos llan?aments i no van poder endur-se el partit.? Finalment, bones noticies per un CBE que va guanyar per 63 a 65 i que sembla que est? en el cam? de canviar la t?nica negativa de la temporada passada amb els partits fora de casa.

Despr?s de la vict?ria, el capit? dels esparreguerins, Francesc Riera, remarcava la import?ncia del triomf: ?Es tracta d?una vict?ria molt important que ens d?na un plus de moral per rebre la setmana que ve un rival amb tant recorregut i experi?ncia com ?s el Llu?sos de Gr?cia?. Riera tamb? va destacar que tot i que en l?nies generals no va ser un bon partit de l?Esparreguera, s? que ?s important comen?ar a sumar a domicili.

Els d??scar Navarro rebran el pr?xim dissabte 22 d?octubre, a les 18:45h, un Llu?sos que es plantar? al Ramon Mart? amb un balan? de 2 vict?ries i 1 derrota, mateix balan? que el dels esparreguerins.