SM: J5 C.B Roser

Cop de puny sobre la taula del Tenea C.B Esparreguera a casa del l?der

Vict?ria i liderat. El Tenea C.B Esparreguera guanya per 60 a 70 a la pista del C.B Roser i assalta el liderat amb un partit intel?ligent i intens. Els homes d??scar Navarro van tenir en tot moment el partit on el volien, i van aconseguir trencar-lo en una segona meitat en qu? van aconseguir un parcial de 33 a 43. Com ja ?s habitual, la defensa esparreguerina va jugar un paper clau en el triomf, i va ajudar als visitants a donar un cop d?autoritat en una pista complicada pel CBE en els ?ltims anys. El CBE es posa col?der amb un balan? de 4 vict?ries i 1 derrota.

El matx va comen?ar igualat entre els dos conjunts. No obstant, poc a poc, l?Esparreguera es va anar fent amb el comp?s del partit, i no permetia als locals, que venien imparables despr?s d?haver guanyat els 4 partits que s?han jugat fins ara, marxar en l?electr?nic. Els verd-i-negres van plantejar molt b? el partit i van saber neutralitzar un dels punts forts de l?atac barcelon?, l?ex jugador ACB, Xavi Assalit. El primer per?ode va estar marcat per les bones defenses tant d?uns com d?altres i pel poc encert ofensiu dels dos equips, a m?s, el CBE es feia fort en atac a partir de pilotes interiors que el permetien anotar amb certa continu?tat. Tanmateix, en el darrer tram de primer acte, una s?rie de rebots ofensius del Roser van aconseguir posar els locals 18 a 13 per sobre.

Els visitants van poder igualar el matx al?segon acte i marxar al?descans amb una m?xima?igualtat (27-27).?Van ser uns segons deu minuts en qu? les defenses es continuaven imposant als atacs i en qu? l'encert des de la l?nia de 6,75 no hi era present. Tot i la falta d'efici?ncia des del per?metre, l'Esparreguera seguia tenint el partit sota control, gr?cies a un plantejament intel?ligent en defensa que no permetia als barcelonins desplegar el seu potencial en la parcel?la ofensiva.

El tercer per?ode va ser, com ja va sent costum, el moment m?s ?lgid del C.B Esparreguera. Els d??scar Navarro van ser capa?os de trencar el partit a trav?s d?una defesa intensa i d?un nivell t?ctic riqu?ssim, que va provocar el col?lapse del Roser en atac. Durant els cinc primers minuts de quart, els esparreguerins van aconseguir una renda de fins a 7 i 8 punts. Semblava que era el moment per acabar de sentenciar, per? en aquest punt va apar?ixer l?encert dels tiradors barcelonins, i aquesta aportaci? dels exteriors va reduir les difer?ncies a nom?s 5 punts i va mantenir els locals amb vida per afrontar l??ltim i definitius acte.

La din?mica va continuar igual durant els primers minuts del quart per?ode, amb bon plantejament defensiu del CBE i minimitzant errors davant un Roser que ofegava amb una defensa a tota pista. Tot i aix?, l?Esparreguera seguia amb el partit de cara, i era el conjunt visitant qui posava en problemes als barcelonins, ja que no els permetien cistelles f?cils i penalitzaven la seva defensa agressiva amb punts i amb un joc ser?. Dos triples consecutius del pivot esparreguer?, Guillem Pedreny, van acabar de noquejar els locals i van posar la cirereta a un partit molt ben plantejat del CBE i que val un liderat. Resultat final, C.B Roser 60 ? 70 Tenea C.B Esparreguera.

El partit tamb? va deixar el retorn de l?esparreguer?, Albert Jorba, a les files del CBE despr?s d?anunciar la seva retirada fa dues temporades. Jorba va jugar 7 minuts i va signar 3 punts (triple) i 2 rebots.

L'Esparreguera rebr? el proper dissabte dia 5 de?novembre al Ramon Mart? (18:45h) el C.B Viladecans,?rival que arriba com a cuer de la classificaci? amb un balan? d'1 vict?ria i 4 derrotes.?Francesc Riera,?capit? del conjunt esparreguer?, va declarar que no s'han de confiar i que s'ha d'intentar aconseguir el triomf per a allargar la din?mica positiva (4 vict?ries consecutives): "Tenim de cara continuar amb la?din?mica ascendent que porta l'equip, hem de seguir aix? perqu? aquest ?s el?cam? a seguir".?