SM: J8 C.B Castellar

El Tenea C.B Esparreguera conven? i segueix liderant amb m? de ferro

Setena vict?ria al sarr?. El Tenea C.B Esparreguera guanya per un contundent 83 a 58 davant el C.B Castellar i encadena la seva setena vict?ria consecutiva. Els d??scar Navarro van comen?ar a encarrilar des del primer per?ode un matx que tenia l?etiqueta de partit trampa, arran de la possible ressaca guanyadora dels esparreguerins i del mal moment en el qu? esta vivint el C.B Castellar (1 vict?ria i 7 derrotes). No obstant, el bon joc, la intensitat defensiva i l?encert exterior dels locals van fer que el triomf es qued?s, un cop m?s, al Ramon Mart?. Amb aquest resultat, l?Esparreguera segueix l?der del grup 2 de Copa Catalunya amb un balan? de 7 vict?ries per nom?s 1 derrota.

Els primers minuts de partit van destacar per la velocitat del joc i el b?squet d?anades i tornades que proposaven els dos conjunts. Els locals van anar imposant el seu ritme a mesura que passaven els minuts, i gr?cies a una s?rie d?atacs ben treballats, els verd-i-negres van comen?ar a obrir escletxes de 6 punts en l?electr?nic. El Castellar continuava viu i seguia tractant de tu a tu al l?der, amb un b?squet r?pid per? no gaire efica? en atac, per? finalment el coix? de punts del CBE va cr?ixer i els homes d??scar Navarro van acabar el primer acte set punts per sobre (24 a 17).

La superioritat dels locals era patent, i la din?mica del primer per?ode va seguir en el segon. El b?squet r?pid ajudava a l?Esparreguera a anotar f?cilment en transicions despr?s de recuperaci? de bola, i tamb? a trav?s de jugades trenades els locals eixamplaven encara m?s les difer?ncies. En l?altra cara de la moneda, el Castellar, que havia aguantat for?a b? en el primer acte, es va debilitar en el segon i va comen?ar a concedir b?squets f?cils en defensa i a perdre pilotes en atac. A m?s, la seva imprecisi? en atac (6 punts en 10 minuts) era castigada per un CBE que recuperava pilotes i anotava amb facilitat tant des de fora com des de la pintura. Amb un parcial de 17 a 6, els esparreguerins es van apuntar el segon acte i van marxar a vestuaris amb un marcador molt positiu de 41 a 23.

Els visitants sabien que havien de sacsejar el partit a la represa, i ho van intentar amb una defensa zonal 3 ? 2 que, per uns minuts, va fer trontollar l?atac esparreguer?. El Castellar semblava que a partir de l?esfor? defensiu recuperava confian?a en atac i podia anotar amb m?s facilitat, no obstant, el CBE no els deixava que entressin del tot en el partit. Els locals es van anar asserenant davant la zona durant el transcurs del per?ode, i aix? va fer que apareguessin els seus primers triples de la segona part i tamb? un seguit de molt bones jugades amb bon moviment de pilota que generaven situacions f?cils de tir interior. Els esparreguerins, Dani Fontanals i Marc Jorba, amb 19 punts respectivament, van ser els l?ders en atac del CBE, acompanyats d?un bon Mart? Sellar?s que va acabar amb 10 punts i 6 rebots.

Els visitants seguien amb la seva aposta personal i van obrir el darrer acte amb la mateixa defensa zonal, una defensa oberta que l?Esparreguera ja havia superat durant el tercer per?ode i que ho tornaria a fer en l??ltim quart. Els locals volien c?rrer i fer-se m?s forts en defensa, i aix? ho mostraven realitzant dos contra uns i defenses amb pressi? tot i estar guanyant de 20 punts. Per altra banda, els visitants no van baixar els bra?os en cap moment i durant la segona meitat les defenses asfixiants i les pressions de sortida de pilota tamb? van ser una constant. Tanmateix, un Esparreguera superior se seguia imposant en atac i va aconseguir acabar el matx amb una avantatge de 25 punts de difer?ncia, i un resultat final de 83 a 56.???

Els esparreguerins tornaran a jugar al Ramon Mart? el proper dissabte 26 de novembre a les 19:15h, i ho faran davant el C.B Alpicat, rival que a falta d?un partit presenta un registre de 4 vict?ries i 3 derrotes. Els d??scar Navarro buscaran la vuitena vict?ria consecutiva i ampliar les difer?ncies amb el segon classificat.