SM: J11 AEC Collblanc

El Tenea C.B Esparreguera es menjar? els torrons com a col?der de la categoria

Tornada al cam? de la vict?ria. El Tenea C.B Esparreguera guanya per 76 a 71 l?AEC Collblanc i aconsegueix la novena vict?ria de la temporada. Els d??scar Navarro van protagonitzar una primera meitat en la qu? van portar el ritme del partit i en qu?, a m?s, van marxar als vestuaris amb una avantatge de 14 punts despr?s de protagonitzar uns molt bons ?ltims minuts de segon per?ode. El Collblanc va reaccionar a la segona meitat i va retallar difer?ncies, per? no va poder impedir que el CBE s?emport?s la vict?ria. Amb aquest triomf, l?Esparreguera arriba com a col?der a l?aturada nadalenca, amb un balan? de 9 vict?ries i 2 derrotes.

El matx va comen?ar amb un ritme molt igualat en qu? cap equip era capa? de marcar difer?ncies i agafar alguna avantatge sensible al marcador. Va ser l?Esparreguera qui, poc a poc, va comen?ar a imposar el seu estil i portar el pes del partit, i a trav?s de recuperacions de pilota i efic?cia ofensiva, tant de 2 com des del per?metre, els locals van aconseguir diferencies de 5 i 6 punts. Tanmateix, un Collblanc que no volia baixar els bra?os, va aguantar molt b? les envestides dels locals i en tot moment es va mantenir en el partit, proposant un ritme de b?squet lent per contrarestar l?electricitat de l?Esparreguera.

La inspiraci? del pivot barcelon?, Subirachs (21 punts dels quals 15 van ser a la primera meitat), desdibuixava la defensa esparreguerina i no deixava als locals trencar el partit. No va ser fins els 3 darrers minuts de l??ltim quart, quan l?Esparreguera va poder sacsejar el partit i trencar-lo amb un parcial molt positiu, que va eixamplar les dist?ncies de 5 a 14 punts (47-33). Marc Jorba, amb 17 punts, 13 dels quals a la primera part, i Dani Fontanals, amb 19, 14 als primers 20 minuts, van ser dos homes importants en aquests minuts finals de primera meitat, generant punts tant des de dins com des de fora.

La din?mica va canviar a la represa. La in?rcia amb la que el CBE va acabar la primera part no va servir als d??scar Navarro per seguir sumant i acabar de sentenciar el matx. La festa anotadora de Subirachs va ser complementada pel joc exterior del Collblanc, que va estar molt inspirat durant els ?ltims 20 minuts. El CBE comen?ava a fer aig?es en defensa i a estar esp?s en atac, i aix? ho va aprofitar el conjunt visitant per anar remuntant poc a poc, fins arribar al quart per?ode nom?s 9 punts per sota.

Els barcelonins s?ho comen?aven a creure, i aquest va ser el missatge que Josep Maria Mars?, t?cnic del Collblanc, va inculcar als seus jugadors. Els barcelonins van seguir penalitzant l?Espareguera des de la pintura i amb algun triple a?llat de l?aler Barquets. No obstant, els l?ders no es van deixar intimidar, i amb un Ramon Mart? bolcat amb l?equip, els verd-i-negres van respondre als atacs visitants amb encert ofensiu i comprom?s en la parcel?la defensiva. Finalment, un partit que s?havia posat a 1 punt de difer?ncia, va acabar caient pel b?ndol esparreguer?, despr?s d?uns ?ltims instants en qu? el CBE va tornar a ser superior al rival, cosa que no havia passat des de la primera part.

El Tenea C.B Esparreguera arriba a la primera pausa de la temporada amb uns resultats impecables, 9 vict?ries per tan sols 2 derrotes. Els verd-i-negres encaren l?aturada nadalenca com a col?ders empatats amb el C.B Salou, i no tornaran a jugar fins el 15 de gener, data en qu? visitaran la pista dels Cantaires de Tortosa.