SM: J13 C.B Ciutat Vella

El Tenea C.B Esparreguera comen?a el 2017 fort al Ramon Mart?

Triomf de l?der. El Tenea C.B Esparreguera derrota el C.B Ciutat Vella per un contundent 82 a 60 i torna al cam? de la vict?ria amb un matx que va anar de menys a m?s pels interessos esparreguerins. Els visitants van protagonitzar un gran inici de partit que va desconcertar als homes d??scar Navarro, per? el CBE va saber madurar el partit i donar-li la volta amb un segon i tercer quart per emmarcar. Finalment, vict?ria molt important dels verd-i-negres que els col?loca, almenys, una altra setmana com a col?ders de la classificaci? del grup 2 de Copa Catalunya.

Els barcelonins van sortir molt endollats al partit i amb poc m?s de dos minuts es van col?locar 0 a 9 a l?electr?nic, amb dos triples consecutius despr?s d?aprofitar dues errades defensives de l?Esparreguera. A mesura que passaven els minuts, els locals es van anar assentant en el matx i van comen?ar a trobar el c?rcol rival, amb un atac m?s fluid i sobretot amb una defensa compacte que no permetia cistelles f?cils als visitants. Dels nou punts de desavantatge, els verd-i-negres en van retallar tres per finalitzar els 10 primers minuts amb un d?ficit d?11 a 17.

Els d??scar Navarro van confirmar durant el segon per?ode les mostres de reacci? que ja havien mostrat al final del primer acte. Un CBE abocat a l?atac i recuperant pilotes en defensa va poder c?rrer per primera vegada en tot el partit, i aix? va permetre al CBE desfermar tot el seu potencial ofensiu tant des de la pintura com des de la l?nia de 6,75. Els locals no nom?s van aconseguir recuperar el d?ficit de punts sin? que, amb un parcial de 28 a 11, van aconseguir obrir una escletxa en el marcador davant d?un Ciutat Vella que no era capa? d?aturar els atacs permanents de l?Esparreguera, que generava i anotava a partir del joc r?pid, les transicions despr?s de recuperaci? i un bon encert des de la l?nia exterior (7 triples a la primera meitat). Resultat al final dels 20 primers minuts: 39 a 30.

El tercer per?ode va seguir la t?nica del segon. El CBE penalitzava els visitants a trav?s d?un joc alegre i amb un ritme molt r?pid, que li permetia generar situacions de tirs f?cils que es tradu?en en cistelles. Per la seva banda, el Ciutat Vella seguia sense trobar la clau per frenar el ritme esparreguer? i sucumbia al joc que proposava el l?der. L?aler del CBE, Dani Fontanals va estar molt inspirat des del per?metre durant la segona meitat, amb quatre triples (cinc en total) consecutius i essent un dels l?ders ofensius del conjunt esparreguer?, acompanyat d?un molt bon Guillem Pedreny amb 15 punts i d?un bon joc coral de tot l?equip. Els locals van signar un altre per?ode sensacional amb un parcial de 27 a 13, augmentant aix? les difer?ncies fins als 23 punts (66-43).

Els barcelonins van tornar a trobar una mica de ritme durant els ?ltims minuts de partit, per? el CBE no es va deixar sorprendre en cap moment i el darrer acte no va tenir gaire hist?ria. Els locals van baixar un punt el ritme de joc i aix? va permetre al Ciutat Vella agafar oxigen. Finalment, 82 a 60 a l?electr?nic i desena vict?ria del curs (7 de 7 a casa) amb molt bones sensacions. A m?s, el conjunt esparreguer? va poder fer una rotaci? ?mplia de jugadors, que va permetre que els 12 convocats participessin en el triomf amb bons minuts.

El Tenea C.B Esparreguera tornar? a jugar dissabte que ve al Ramon Mart?, partit corresponent a la jornada 14 i enfrontament que encetar? la segona volta del campionat. Els verd-i-negres rebran a les 18.45h l?A.D Torreforta i buscaran la vict?ria per tal de seguir una setmana m?s al capdavant de la classificaci?.