El passat divendres 11 de maig es va celebrar la 25a edició de la Festa “Històrics del Bàsquet Català” organitzada per la Fundaci? del Bàsquet Català.

Com cada any, la Fundaci? del Bàsquet Català (FBC) organitza la seva tradicional festa social, que enguany arribava a la seva 25a edició, en aquest esdeveniment es distingeix com a “Històrics del Bàsquet Català”, a persones que han deixat una forta empremta en la història del nostre esport, al llarg d’una continuada traject?ria de servei als seus clubs i al Bàsquet Català.

L’acte va tenir lloc a lloc l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza, entre les persones que se’ls hi va lliurar el reconeixement si trobava la nostra Vicepresidenta del C.B. Esparreguera, Maite Molin? Sole, els seus més de 17 anys de dedicaci? al m?n del bàsquet van ser reconeguts per tot el bàsquet català.

Moltes felicitats Maite i per molts anys!!!

?