Albert Pedrol

Debut apassionant de l’Escola del C.B Esparreguera aquesta temporada

 

Matí de bàsquet i diversió. L’Escola del C.B Esparreguera estrena el curs a Molins de Rei amb una Trobada organitzada pel C.B Molins que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Municipal de la vila. Més d’una vintena de joves esparreguerins i esparreguerines van gaudir aquest dissabte de la primera cita basquetbolista de la temporada, per molts d’ells, fins i tot, de la primera Trobada de les seves vides.

Dividida en dos equips, la delegació verd-i-negra va compartir cartell amb l’Escola dels amfitrions, l’Escola Virolai, a més del Sant Jordi, l’Escola Poli, el C.B Nou Esplugues i el C.B Viladecans, tot un grapat d’equips que van contribuir a fer que la jornada fos tot un èxit, tant d’organització com de participació.

 

WhatsApp Image 2018 10 22 at 16.20.25

Molts dels integrants de l’Escola del C.B Esparreguera van participar en la primera Trobada de les seves vides. 

 

Cadascun dels dos equips de l’Escola esparreguerina va jugar un total de tres partits, tres oportunitats perquè els més menuts del CBE poguessin gaudir del seu esport preferit amb altres nens i nenes de diversos clubs de proximitat. Acompanyats pels seus entrenadors i animats des de la graderia pels seus pares i mares, els esparreguerins van signar una gran jornada, i van demostrar que, tot i la seva joventut, ja formen part del grup de joves promeses del Club Bàsquet Esparreguera.

Amb aquest visita a Molins de Rei, l’Escola del CBE dóna el tret de sortida a la temporada de Trobades. Pròximament s’aniran donant a conèixer més dates sobre pròximes cites, tant al Ramon Martí com a domicili.

 

WhatsApp Image 2018 10 22 at 16.41.21

El matí va ser un gran èxit tant d’organització com de participació.