El CB Esparreguera ha aconseguit l’exclusivitat de comptar amb dues pilotes de la Copa del Rey de bàsquet d’aquest any. Una joia que t ganes de compartir amb tots els socis i aficionats.

s per aix que ens els dos propers partits del Tenea CB Esparreguera d’EBA com a local (contra el CB Valls -6 d’abril- i contra el CB Tarragona -27 d’abril-) es far una “llumineta” per a sortejar-les amb tots els participants.

Trobareu des de ja, la llumineta i la pilota en el bar del bàsquet. Participar-hi t un cos de 2,50 i hi ha 100 participacions. El numero guanyador ser el resultat de la combinació de les unitats en el resultat de la mitja part. Així doncs si el resultat a la mitja part s de 37-34, el numero guanyador seria el 74.

L’entrega de la pilota es far a la mitja part dels partits corresponents.