La Junta Directiva del Club Bàsquet Esparreguera, reunida ahir diumenge, ha decidit revocar l’acord de renovació que unia el club amb el fins ara entrenador del Tenea Sènior masculí Òscar Navarro. La decisió respon a criteris estrictament esportius i es pren vetllant pel que es creu que és millor pel futur pròxim de l’entitat.

L’Òscar va arribar a la banqueta del primer equip l’estiu del 2016, i des d’aleshores ha encadenat quatre magnífiques temporades com a primer entrenador i tres anys com a Director Esportiu del club. En aquest període, el Tenea Sènior masculí, amb Navarro al capdavant, no només s’ha proclamat campió de Copa Catalunya, sinó que, a més, ho ha fet amb una temporada de somni -30 victòries i cap derrota-, un any perfecte que li ha valgut a l’equip per ascendir a Lliga EBA, categoria en què juga els seus partits actualment.

Els nombrosos èxits esportius i personals que ha aconseguit l’Òscar en aquesta etapa com a tècnic verd-i-negre fan que la decisió de separar el seu camí del del club sigui extremadament complexa, ja que sempre serà considerat com un dels millors entrenadors de la història de l’entitat. No només pel que ha assolit, sinó també pel com ho ha fet, posant sempre l’equip i el club per davant dels seus interessos personals.

És per tots aquests motius que el Club Bàsquet Esparreguera vol agrair a l’Òscar tota la seva implicació i feina durant les darreres quatre temporades com a verd-i-negre.

Moltes gràcies, Òscar! Et desitgem les millors de les sorts i tant de bo els nostres camins no se separin massa o es tornin a trobar en un temps no molt llunyà. El Ramon Martí sempre serà casa teva.