El CB Esparreguera es complau a anunciar que Júlia Uranga serà la nova entrenadora del Cadet Negre femení la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, l’esparreguerina compaginarà la coordinació de l’Escola de Bàsquet verd-i-negra amb el càrrec de primera entrenadora del Cadet Negre femení i amb la condició de jugadora del Sènior femení.

Així doncs, la Júlia Uranga continuarà una temporada més vinculada al Club i seguirà amb la seva llarga trajectòria com a jugadora i també com a entrenadora al Ramon Martí.

Noelia Sicilia, segona entrenadora

El CB Esparreguera també vol comunicar que Noelia Sicilia s’incorporarà com a segona entrenadora del Cadet Negre femení. Sicilia compta amb experiència en la formació d’equips de promoció i també compaginarà la seva tasca amb el Cadet amb la seva condició de jugadora del Sènior femení.

El Club vol agrair a la Júlia i a la Noelia la confiança amb l’entitat, així com desitjar-los molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 3 de juny de 2020.