El CB Esparreguera es complau a anunciar que Andrés Joya renovarà una temporada més com a entrenador del Clínica Dental Unzeta Infantil Negre masculí. D’aquesta manera, el tècnic verd-i-negre seguirà per tercer any consecutiu al capdavant d’un projecte que ha portat l’equip esparreguerí a competir a Nivell A aquesta temporada 2019/20.

Joya compta amb una dilatada experiència de 13 anys com a entrenador al Club, tant en categories formatives com de competició. Entre els seus èxits més rellevants, destaca l’ascens a Copa Catalunya que va aconseguir com a tècnic del Sènior A masculí la temporada 2013/14, en la segona de les dues etapes que l’esparreguerí va dirigir el primer equip del CB Esparreguera -2008/2011 i 2013/2016-.

Així doncs, Joya continuarà un curs més vinculat amb l’entitat i seguirà sent un dels valors formatius més icònics del Club.

Roger Bardés i Joel Joya, entrenadors assistents

El CB Esparreguera també vol comunicar que Roger Bardés i Joel Joya continuaran una temporada més com a tècnics assistents del Clínica Dental Unzeta Infantil Negre. Tant Bardés com Joya han sigut la mà dreta de l’Andrés durant els darrers dos anys, i tant l’un com l’altre formen part del talent de joves entrenadors que configuren l’àrea esportiva del Club.

Amb aquest comunicat, el CB Esparreguera vol agrair a l’Andrés, al Roger i al Joel la confiança amb l’entitat, així com desitjar-los molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 7 de juny de 2020.