El CB Esparreguera es complau a anunciar la renovació de Dani Fontanals com a jugador del Tenea Sènior masculí per la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, el jugador esparreguerí completarà la seva 10a temporada al primer equip masculí i seguirà consolidant-se com una de les figures més icòniques del Club en els darrers anys.

Un talent amb ADN verd-i-negre

Fontanals va començar a donar les seves primeres passes com a jugador de bàsquet al CB Esparreguera, i des d’aleshores es va anar formant fins que la seva gran qualitat el va portar a signar pel CB Cornellà en categoria Pre-Infantil. L’aler va tornar al Ramon Martí amb 18 anys ja com a membre del Sènior masculí, i després de 9 temporades destacant una de les principals referències ofensives de l’equip, l’esparreguerí de 27 anys torna a renovar un curs més pel que ha sigut el Club de la seva vida.

Dues efemèrides històriques

Entre els seus èxits més rellevants amb el CB Esparreguera, destaquen les dues promocions que va aconseguir amb el primer equip les temporades 2013/14 -de Primera Catalana a Copa Catalunya- i 2017/18 -de Copa Catalunya a Lliga EBA-, a més d’altres fites inoblidables com les dues permanències dels anys 2015 i 2016.

El Club vol agrair al Dani la seva confiança amb l’entitat, així com desitjar-li molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 12 de juny de 2020.