El CB Esparreguera es complau a anunciar la renovació de Pau Campaña com a jugador del Tenea Sènior masculí per la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, el base esparreguerí seguirà vinculat al Club on va començar a donar les seves primeres passes com a jugador amb només 5 anys.

Una vida de verd-i-negre

Campaña és un exemple d’èxit del planter del CB Esparreguera. Va començar a jugar al Club a l’Escola de Bàsquet, i des d’aleshores ha passat per totes les seves categories, deixant al marge un periple d’una temporada en categoria Júnior en què el base va jugar al Bàsquet Manresa, amb qui va aconseguir una sisena posició en el Campionat d’Espanya de bàsquet. La trajectòria del Pau dins del Club ha sigut meteòrica. Va debutar amb el primer equip quan encara era Cadet, i després del seu pas per Manresa ja es va consolidar al Sènior masculí de la mà d’Andrés Joya i posteriorment d’Òscar Navarro.

Entre els seus èxits més rellevants amb el CB Esparreguera, destaca l’ascens que va aconseguir amb el primer equip a Lliga EBA l’any 2018 -gràcies a la temporada màgica del 30-0-, a més d’altres fites inoblidables com les dues permanències de les
temporades 2014/15 i 2015/16.

El Club vol agrair al Pau la seva confiança amb l’entitat, així com desitjar-li molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 11 de juny de 2020.