El CB Esparreguera es complau a anunciar la renovació de Miquel Aliaga (21 anys) com a jugador del Tenea Sènior masculí per la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, el base d’Olesa de Montserrat completarà la seva quarta temporada com a jugador del primer equip verd-i-negre.

Passat, present i molt de futur

Aliaga va arribar al Ramon Martí el maig del 2017 procedent del Bàsquet Manresa, i des d’aleshores s’ha convertit en un dels directors de joc amb més protagonisme i amb més projecció de la categoria. El Miquel, a més, va formar part de la selecció catalana de bàsquet en les categories Mini, Infantil i Cadet, amb l’última de les quals es va proclamar campió d’Espanya.

Artífex imprescindible del 30-0

Entre els seus èxits més rellevants amb el CB Esparreguera, destaca l’ascens a Lliga EBA que va aconseguir amb el primer equip la temporada 2017/18, gràcies a la magnífica campanya en què els verd-i-negres es van proclamar campions de Copa Catalunya amb un registre insuperable de 30 triomfs i cap derrota.

El Club vol agrair al Miquel la seva confiança amb l’entitat, així com desitjar-li molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 16 de juny de 2020.