El CB Esparreguera es complau a anunciar la renovació de Rubén Morales com a jugador del Tenea Sènior masculí per la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, el pivot de 35 anys completarà la seva quarta temporada com a jugador del primer equip verd-i-negre.

Una amenaça anotadora i assistent

Morales va arribar al Ramon Martí l’estiu del 2017 procedent del Bàsquet Martorell, i des d’aleshores s’ha consolidat com una referència ofensiva indiscutible tant a Copa Catalunya com a Lliga EBA. Imparable a dins i a fora de la pintura, el pivot verd-i-negre es va posar l’afició esparreguerina a la butxaca des del primer dia gràcies al seu carisma i a la seva capacitat de lideratge, i aquesta comunió entre el jugador i l’afició ha permès a Morales evolucionar de forma notable les seves grans qualitats sobre la pista.

L’MVP de l’ascens a Lliga EBA

Entre els seus èxits més rellevants amb el CB Esparreguera, destaca la promoció a Lliga EBA que va aconseguir amb el primer equip la temporada 2017/18, gràcies a la magnífica campanya en què els verd-i-negres es van proclamar campions de Copa Catalunya amb un registre insuperable de 30 triomfs i cap derrota. Les bones actuacions de Morales durant tot l’any van resultar transcendentals per la consecució de l’ascens, i de retruc, li van valer per ser escollit com el jugador més valuós de la temporada 2017/18 a Copa Catalunya, així com de la Final a 4 de la categoria disputada a Salou.

El Club vol agrair al Rubén la seva confiança amb l’entitat, així com desitjar-li molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 17 de juny de 2020.