El Tenea Sènior masculí tornarà a la feina el pròxim 31 d’agost per començar a preparar la nova temporada 2020/21. Els jugadors de Josep Riera duran a terme els primers entrenaments al Ramon Martí, com és habitual, amb els ulls posats sobre la primera cita oficial dels verd-i-negres aquest proper curs, la Lliga Catalana de Lliga EBA, una competició que arrencarà el 19 de setembre amb la visita del CB Artés.

Els esparreguerins hauran d’esperar fins al 18 d’octubre per signar la seva estrena a la lliga. Ho faran contra el mateix Artés en un partit que tindrà novament com a escenari el Ramon Martí i que serà la reedició del compromís de Lliga Catalana.

Una aposta de present i de futur

Josep Riera podrà comptar amb tots els seus jugadors des del primer dia pretemporada, a més d’un gruix de jugadors del filial que estaran en dinàmica de primer equip. El Tenea Sènior masculí estarà conformat aquesta temporada per 11 fitxes -amb la gran novetat de Sergi Pino– i una dotzena que s’anirà incorporant cada jornada i que provindrà del planter, una aposta conjunta de la direcció esportiva i del cos tècnic del primer equip per potenciar i remarcar el talent dels joves jugadors del Club.

El Clevertask – CB Esparreguera, el Sènior B i C masculins, així com el Júnior masculí Interterritorial, també arrencaran la pretemporada el 31 d’agost, tots amb l’objectiu de protagonitzar un gran any esportiu.

Esparreguera, 6 d’agost de 2020.