El president del CB Esparreguera, el senyor Joan Vendrell Giménez, ha estat inclòs aquest dimarts en la Comissió de Control Econòmic i Seguiment Pressupostari organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), un organisme que l’ens federatiu crearà en els pròxims dies amb l’objectiu de controlar el pressupost aprovat en l’Assemblea Ordinària dels Clubs que formen part de la FCBQ. Es tracta de la primera vegada en tota la història que un representant del CB Esparreguera forma part d’un organisme de la magnitud i el pes que té la Comissió de Control Econòmic i Seguiment Pressupostari, una fita que omple d’orgull el club i la Junta Directiva que el presideix.

El president del CB Esparreguera compartirà Comissió amb dos representants més de la delegació de la FCBQ a Barcelona, amb un de la de Tarragona, un de la de Girona i un altre de la de Lleida.

Tant el senyor Joan Vendrell com la resta del CB Esparreguera, valoren molt positivament l’aposta feta pel president de la Federació Catalana de Basquetbol, el senyor Ferran Aril Duran, una oportunitat que des del club es llegeix com la recompensa a la feina ben feta i a l’aposta pel desenvolupament del bàsquet català arreu del territori.

Esparreguera, 3 de novembre de 2020.