El CB Esparreguera i Josep Riera Guixà han arribat a un acord per la incorporació del tècnic manresà al capdavant de la banqueta del Tenea Sènior masculí fins al final de la temporada 2020/21.

Llarga experiència a les banquetes

Riera va començar la seva trajectòria com entrenador l’any 1996 a les categories inferiors del CB Manresa, i des d’aleshores ha completat 7 temporades com a tècnic assistent del Bàsquet Manresa a la Lliga ACB, 2 com a primer entrenador del CE Sant Nicolau a Lliga EBA i 2 més a la banqueta de l’Albert Disseny CBiUM a Copa Catalunya.

El tècnic manresà també ha sigut coordinador dels equips Preferents del CBiUM i entrenador del Júnior Preferent del mateix club durant 4 temporades, entre les quals, en la 2013/14, va accedir a la fase final del Campionat d’Espanya. Riera, a més, ha exercit de Director Tècnic de l’ASFE Sant Fruitós i d’entrenador del seu Sènior femení entre els cursos 2015/16 i 2017/18, aconseguint l’ascens de Primera Catalana a Copa Catalunya en el 2017/18.

Nil Llobet, nou entrenador assistent

El CB Esparreguera també vol comunicar que Nil Llobet s’incorporarà com a nou segon entrenador del Tenea Sènior masculí. Llobet ha sigut la mà dreta de Riera en gran part de la carrera del nou tècnic verd-i-negre com a primer entrenador.