El CB Esparreguera vol comunicar la nova composició del cos tècnic del Tenea Sènior masculí per la pròxima temporada 2020/21 després de la incorporació de Josep Riera Guixà com a tècnic del primer equip verd-i-negre.

Tal com ja es va anunciar en el comunicat de Riera com a nou entrenador, Nil Llobet serà la seva mà dreta en la figura de segon entrenador. El Club es complau a donar la benvinguda a David Blanco com a nou tercer tècnic assistent, de la mateixa manera que vol anunciar la continuïtat d’Albert Barrachina com a preparador físic, de Miquel Campmany com a delegat i de Nil Lamana com a fisioterapeuta.

El CB Esparreguera vol agrair a tot el cos tècnic la confiança amb l’entitat, així com desitjar a tots els seus membres molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 25 de maig de 2020.