El CB Esparreguera es complau a anunciar que David Blanco serà el nou entrenador del Sènior B masculí la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, el tècnic badaloní compaginarà la banqueta del segon equip verd-i-negre amb el càrrec de tercer entrenador del Tenea Sènior masculí.

Blanco va començar la seva trajectòria formativa la temporada 2005/06, i des d’aleshores ha dirigit des d’equips Sèniors fins a grups de promoció, passant per càrrecs de coordinació i altres experiències internacionals. El nou tècnic esparreguerí ha aconseguit fins a tres ascensos en tres campanyes consecutives. Entre la 2013/14 i la 2015/16, va assolir dues promocions a Segona Catalana amb els Sèniors del Maristes Sants-Les Corts i de l’Escolapis de Sarrià, i una a Primera Catalana amb el mateix club sarrianenc.

Entre els seus èxits esportius més rellevants, destaca el guardó de millor entrenador en categoria Júnior femení que li va atorgar la Federació Catalana de Basquetbol per la seva feina al capdavant del Joventut Esportiva Terrassa la temporada 2018/19.

Roberto Celdrán, segon entrenador

El CB Esparreguera també vol comunicar que Roberto Celdrán s’incorporarà com a nou segon entrenador del Sènior B masculí. Celdrán ha sigut el tècnic del Sub-25 masculí esparreguerí aquesta temporada 2019/20.

El Club vol agrair a David Blanco i a Roberto Celdrán la confiança amb l’entitat, així com desitjar-los molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 29 de maig de 2020.