El CB Esparreguera es complau a anunciar que Roberto Celdrán serà el nou entrenador del Sènior C masculí la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, el tècnic verd-i-negre compaginarà la banqueta del tercer equip del Club amb el càrrec de segon entrenador del Sènior B masculí. Així doncs, Celdrán continuarà un any més vinculat al Club després de dirigir l’equip Sub-25 aquest curs 2019/20.

Àlex Ferrando, segon entrenador

El CB Esparreguera també vol comunicar que Àlex Ferrando s’incorporarà com a nou segon entrenador del Sènior C masculí. Entre els seus èxits més rellevants, destaca l’ascens a 3a Catalana que el tècnic de Gelida ha aconseguit amb l’equip Sub-25 masculí del CB Martorell aquesta temporada 2019/20.

El Club vol agrair a Roberto Celdrán i a Àlex Ferrando la confiança amb l’entitat, així com desitjar-los molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 30 de maig de 2020.