Com cada estiu, el Club de Bàsquet Esparreguera, organitza el Campus d’estiu de bàsquet per a no oblidar el bàsquet durant l’estiu.

Les circumstàncies del coronavirus fan que enguany el Campus extremi els seus protocols sanitaris per tal de garantir la seguretat de tots els participants i les seves famílies.

Les dates del Campus son del 22 de Juny al 31 de Juliol, amb un campus de matí de 9:00 a 13:30, i un de tarda de 16:30 – 18:30. Com en altres ocasions, també hi haurà els serveis complementaris d’acollida i menjador per aquells que ho sol·licitin.

El Campus es centrarà en la millora de la tècnica del bàsquet, tot realitzant competicions diàries i entrenaments específics. També es realitzaran excursions i activitats lúdiques a l’exterior. La majoria de les activitats es realitzaran al Pavelló Ramón Martí.

El preu del Campus de matí és de 215€ (socis) i 230€ (no socis). El de tarda és de 110€ (socis) i de 125€ (no socis). També es pot apuntar-se per setmanes. Per a informació més detallada dels preus per setmana, i del servei de menjador i acollida consulta el díptic adjunt.

En el següent enllaç trobareu el díptic amb informació detallada i butlleta d’inscripció.

T’hi esperem!

 Campus2020