El CB Esparreguera es complau a anunciar la renovació de Francesc Riera com a jugador i capità del Tenea Sènior masculí per la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, el jugador esparreguerí completarà la seva 19a temporada al Club, la 12a al primer equip masculí i la 10a com a capità.

Una carrera esportiva de verd-i-negre

Riera va començar a jugar a bàsquet a les files del Mini B del Club l’any 2001, i des d’aleshores ha passat per totes les categories de l’entitat fins a convertir-se en un estendard del primer equip i en un dels valors més importants de la història recent de l’entitat. La versatilitat i la qualitat de l’aler verd-i-negre també li va permetre passar pel planter del FC Barcelona la temporada 2006/07 com a Cadet de segon any.

Dos ascensos històrics

Entre els seus èxits més rellevants amb el CB Esparreguera, destaquen les dues promocions que va aconseguir amb el primer equip en els cursos 2013/14 -de Primera Catalana a Copa Catalunya- i 2017/18 -de Copa Catalunya a Lliga EBA-, a més d’altres fites inoblidables com les dues permanències de les temporades 2014/15 i 2015/16.

El Club vol agrair al Francesc la seva confiança amb l’entitat, així com desitjar-li molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 9 de juny de 2020.