El CB Esparreguera es complau a anunciar la renovació de Marc Jorba com a jugador del Tenea Sènior masculí per la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, el pivot esparreguerí seguirà sent el jugador amb més trajectòria a dins del Club, després d’una carrera extraordinària de 22 temporades en actiu com a verd-i-negre.

Una vida estretament lligada al Club

Jorba és un nou exemple de l’èxit del planter del CB Esparreguera. Va començar a jugar a l’Escola de Bàsquet del Club amb només 4 anys, i des d’aleshores ha passat per totes les seves categories convertint-se en una de les icones més rellevants del Ramon Martí. El pivot ha sigut una peça clau en els esquemes del primer equip des del seu debut, i la seva llarga carrera com a verd-i-negre l’ha permès ser reconegut, entre d’altres, per la Federació Catalana de Basquetbol.

Dos ascensos per a la història

Entre els seus èxits més rellevants amb el CB Esparreguera, destaquen les dues promocions que va aconseguir amb el primer equip les temporades 2013/14 -de Primera Catalana a Copa Catalunya- i 2017/18 -de Copa Catalunya a Lliga EBA-, a més d’altres fites inoblidables com les dues permanències dels anys 2015 i 2016.

El Club vol agrair al Marc la seva confiança amb l’entitat, així com desitjar-li molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 13 de juny de 2020.