El CB Esparreguera es complau a anunciar que Aina Villegas i Sara Lucena continuaran exercint com a entrenadores del Mini femení fins al final de la temporada 2020/21. D’aquesta manera, i per primera vegada des que les dues formadores treballen de forma conjunta, Villegas i Lucena compartiran el càrrec de primeres entrenadores en un equip que coneixen a la perfecció.

La Sara i l’Aina, en aquest cas com a primera i segona, respectivament, han dirigit el Mini femení durant les darreres dues temporades desenvolupant una gran feina de formació. És per aquest motiu que la direcció esportiva del Club ha decidit donar-li continuïtat a un projecte amb garantia de funcionament molt positiu.

El Club vol agrair a l’Aina i a la Sara la seva confiança amb l’entitat, així com desitjar-los molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 14 de juny de 2020.