El CB Esparreguera es complau a anunciar la renovació d’Albert Merí com a jugador del Tenea Sènior masculí per la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, el base-escorta esparreguerí completarà la seva tercera temporada com a jugador del primer equip verd-i-negre en la seva nova etapa al Club. 

Una promesa feta a casa 

Merí és un altre exemple de l’èxit del planter del CB Esparreguera. Tant com a jugador, però també com a entrenador de formació. El base és format a les categories inferiors del Club i va arribar a debutar amb el primer equip en la seva primera etapa amb el Sènior masculí, un conjunt aleshores dirigit pel tècnic Andrés Joya. Posteriorment, Merí va passar per les files del CB Viladecans i del CB Santfeliuenc abans de tornar al Sènior esparreguerí en la seva primera temporada a Lliga EBA.

Un ascens per al record

Entre els seus èxits més rellevants amb el CB Esparreguera, destaca la promoció que va aconseguir amb el primer equip la temporada 2013/14, quan es va assolir l’ascens de Primera Catalana a Copa Catalunya. 

El Club vol agrair a l’Albert la seva confiança amb l’entitat, així com desitjar-li molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 14 de juny de 2020.