El CB Esparreguera es complau a anunciar la renovació de Marc Raventós com a jugador del Tenea Sènior masculí per la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, l’aler-pivot de Molins de Rei completarà la seva cinquena temporada com a jugador del primer equip verd-i-negre.

Un aler-pivot molt polivalent

Raventós va arribar al Ramon Martí el juny del 2016 procedent del CB Viladecans, i des d’aleshores s’ha convertit en un dels jugadors més carismàtics del Sènior masculí i en una de les peces fixes en els esquemes d’Òscar Navarro durant les seves quatre temporades com a entrenador.

30-0: un idil·li amb la victòria

Entre els seus èxits més rellevants amb el CB Esparreguera, destaca l’ascens a Lliga EBA que va aconseguir amb el primer equip la temporada 2017/18, gràcies a la magnífica campanya en què els verd-i-negres es van proclamar campions de Copa Catalunya amb un registre insuperable de 30 triomfs i cap derrota.

El Club vol agrair al Marc la seva confiança amb l’entitat, així com desitjar-li molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 15 de juny de 2020.