El CB Esparreguera es complau a anunciar la renovació de Martí Sellarès com a jugador del Tenea Sènior masculí per la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, el pivot de Vilafranca del Penedès completarà la seva sisena temporada com a jugador del primer equip verd-i-negre i seguirà desenvolupant-se com una de les referències més rellevants en els esquemes del Sènior esparreguerí.

Un exemple de coratge i de progressió

Sellarès va arribar al Ramon Martí el juliol del 2015 procedent del SE Casal Vilafranca, i des d’aleshores s’ha convertit en un dels jugadors més importants de la pintura esparreguerina, tant a Copa Catalunya com a Lliga EBA. L’evolució del pivot verd-i-negre en aquestes 5 campanyes vestint la samarreta del CB Esparreguera ha sigut exponencial, i aquesta millora tant a dins com a fora del perímetre li ha permès a Sellarès no només posar-se l’afició esparreguerina a la butxaca, sinó, a més, consolidar-se com un dels pesos pesants de l’equip i un dels artífexs dels triomfs més importants del Sènior en els darrers anys.

Passat, present i futur

Entre els seus èxits més rellevants amb el CB Esparreguera, destaca l’ascens a Lliga EBA que va aconseguir amb el primer equip la temporada 2017/18, gràcies a la magnífica campanya en què els verd-i-negres es van proclamar campions de Copa Catalunya amb un registre insuperable de 30 triomfs i cap derrota. Sellarès, a més, també va ser un dels principals responsables de la permanència del Sènior a Copa Catalunya en el curs 2015/16, una fita excepcional que va aconseguir l’aleshores conjunt dirigit per Andrés Joya, actual tècnic de Clínica Dental Unzeta Infantil Negre masculí.

El Club vol agrair al Martí la seva confiança amb l’entitat durant tots aquests anys, així com desitjar-li molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021. El Ramon Martí ja és casa teva!

Esparreguera, 18 de juny de 2020.