El CB Esparreguera es complau a anunciar que Sandra Cabello serà la nova entrenadora del Pre-Mini Verd masculí la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, Cabello assumirà el seu primer càrrec com a primera entrenadora després de dos anys formant-se com a tècnic assistent a l’Escola de Bàsquet (2018/19) i al mateix Pre-Mini Verd masculí (2019/20).

Andrea Galván, segona entrenadora

El CB Esparreguera també vol comunicar que Andrea Galván serà la segona entrenadora del Pre-Mini Verd masculí. Galván s’ha estrenat aquest curs passat com a formadora a l’Escola de Bàsquet i d’aquesta manera debutarà en el bàsquet de formació federat.

El Club vol agrair a la Sandra i a l’Andrea la confiança amb l’entitat, així­ com desitjar-los molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 18 de juny de 2020.