El CB Esparreguera es complau a anunciar que Gemma Afonso serà la nova entrenadora del Júnior Negre masculí i del Mini Negre masculí la pròxima temporada 2020/21. D’aquesta manera, Afonso torna a reincorporar-se al Club després de passar un any a Galícia exercint de preparadora física del BAXI Ferrol, equip de la Lliga Femenina 2, a més d’entrenadora del Pre-Mini masculí del mateix club gallec i de jugadora al segon equip de l’entitat.

Qualitat i ADN verd-i-negre

La Gemma iniciarà aquesta pròxima temporada la seva segona etapa al CB Esparreguera. La pierenca va aterrar al Ramon Martí l’estiu del 2016 per convertir-se en la nova preparadora física del Tenea Sènior masculí, un càrrec que va ostentar fins al 2019. Afonso, a més, també va ser entrenadora -de promoció i de competició- i jugadora verd-i-negra, completant així tots els papers de l’auca i consolidant-se com un peça molt important en l’engranatge esportiu del Club.

Entre els seus èxits més rellevants amb el CB Esparreguera, destaca l’ascens a Lliga EBA que va aconseguir formant part del cos tècnic del primer equip la temporada 2017/18, gràcies a una magnífica campanya en què el Sènior masculí es va proclamar campió de Copa Catalunya amb un registre insuperable de 30 triomfs i cap derrota.

El Club vol agrair a la Gemma la confiança amb el Club, així­ com desitjar-li un bon retorn i molta sort en els reptes formatius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 27 de juny de 2020.