• La consultora tecnològica serà un dels principals patrocinadors del Club
  • L’acord s’estendrà en un inici per dues temporades

Esparreguera, 6 de juliol de 2020. – El CB Esparreguera i la consultora tecnològica Clevertask han arribat a un acord pel patrocini del Sènior femení durant les dues pròximes temporades. D’aquesta manera, la companyia tecnològica, fundada el 2013, es converteix en un dels principals patrocinadors del Club gràcies a una aliança sòlida que entra en vigor avui i que tindrà vigència fins al final de la temporada 2021/22. L’equip passa a anomenar-se Clevertask-CB Esparreguera i lluirà la samarreta amb el logotip del nou patrocinador.

Clevertask dóna suport així al bàsquet femení local, apostant per l’esport i la igualtat en aquest. “El treball en equip, la resiliència i la passió, són valors propis de l’esport i que identifiquen completament la nostra companyia, sense oblidar-nos de la importància de la igualtat de gènere a tots els nivells”, explica Pere Vandellós, CEO de Clevertask, sobre la decisió de l’acord.

El vincle entre Clevertask i el Sènior femení és també el resultat de l’aposta del CB Esparreguera per la promoció del bàsquet femení verd-i-negre i per l’interès i el compromís de l’empresa tecnològica a l’hora de formar part del projecte esparreguerí. Clevertask contribueix així a la millora del seu entorn, concretament a la comarca del Baix Llobregat, on té la seva seu principal al municipi de Sant Joan Despí.

El president del CB Esparreguera, Joan Vendrell, destaca la aposta de la tecnològica i confessa estar “molt agraït a Clevertask per la confiança en el Club i el compromís amb un projecte que persegueix la consolidació i evolució del bàsquet femení a casa nostra”.

Sobre Clevertask

Clevertask és una consultora tecnològica especialitzada en la transformació digital de les companyies, que desenvolupa solucions tecnològiques innovadores i implementa serveis ‘ad hoc’ pels seus clients. Compta amb un equip de 160 professionals distribuïts en tres seus a Barcelona, Madrid i Andorra i clients multinacionals a Espanya, Andorra, Luxemburg, Estats Units, etc.

La companyia està especialitzada en consultoria estratègica tecnològica, la realització de projectes i serveis d’infraestructura de sistemes, transformació d’infraestructures al cloud, mobilitat empresarial, seguretat i Intel·ligència Artificial, entre d’altres.

CleverTask

D’esquerra a dreta: José Antonio Ballarín, president de Clevertask, Joan Vendrell, president del CB Esparreguera i Pere Vandellós, CEO de Clevertask

 

Per a més informació:

CB Esparreguera
info@cbesparreguera.cat

 

Clevertask
Roser Esteban
Responsable Comunicació Clevertask
resteban@clevertask.com
Tel.: 616231849