El CB Esparreguera es complau a anunciar les incorporacions de l’aler pivot de 20 anys Àlex Esteban (1,97 m) i del pivot de 32 Javier Antón (1,97 m) al Tenea Sènior masculí per aquesta temporada 2020/21. Els dos jugadors, procedents del CB Martorell de Lliga EBA i del CB Cerdanyola de Copa Catalunya, respectivament, signen fins a l’estiu del 2021 i reforçaran el joc interior de primer equip verd-i-negre, que ja fa dues setmanes que s’entrena a les ordres del tècnic Josep Riera.

Experiència i joventut en un tàndem de molta qualitat

Antón ha jugat 18 temporades al CB Cerdanyola i s’ha consolidat com el gran capità del club verd-i-blanc, a més de ser un dels jugadors franquícia del club vallesà. El pivot esquerrà també ha jugat una temporada al CB Montcada i mitja al CB Andújar de Jaén, un currículum a l’abast de molt pocs. En la seva última campanya al Cerdanyola, Antón ha registrat 14.2 punts per partit -xifra que l’ha col·locat en la vuitena posició del rànquing de màxims anotadors de la categoria- i ha estat escollit per participar en l’All-Star de Copa Catalunya, el partit de les estrelles, un esdeveniment que premia els millors jugadors de la lliga.

Amb menys experiència però amb una projecció molt prometedora, arriba al Ramon Martí Àlex Esteban. L’aler pivot de 20 anys ha format part del planter del FC Barcelona -en el seu equip sub-18 la temporada 2016/17- i del Saski Baskonia -amb el filial, del curs 2017 al 2019-. Amb el conjunt vitorià, Esteban va signar la seva primera i, de moment, única experiència a LEB Plata, la categoria de bronze del bàsquet espanyol. L’estiu del 2019 va fitxar pel CB Martorell de Lliga EBA i amb el club baixllobregatenc ha rubricat 17.7 minuts i 5.7 punts per partit.

El Club vol agrair a l’Àlex i al Javier la seva confiança amb l’entitat, així com desitjar-los molta sort en els reptes esportius d’aquesta temporada 2020/2021.

Esparreguera, 16 de setembre de 2020.