El CB Esparreguera es complau a anunciar que els jugadors del planter Júlia Joya Vico i Mark Díaz Barroso han estat escollits per l’empresa Espai Blanc Disseny com les imatges oficials del club per aquesta nova temporada 2020/21. D’aquesta manera, les dues joves promeses verd-i-negres seran la cara visible dels cartells que presideixen l’entrada del Ramon Martí, a més d’altres productes i elements de promoció, com ara la tradicional ‘Cistella de Nadal del CB Esparreguera‘.

El club vol congratular als dos jugadors i els desitja molta sort i molts encerts en la seva etapa de formació a dins de l’entitat. Un agraïment que també vol fer arribar a l’empresa Espai Blanc Disseny per la seva col·laboració i aposta pel club i per l’activitat esportiva d’Esparreguera.

Esparreguera, 29 de setembre de 2020.