El CB Esparreguera es complau a anunciar la incorporació de Damián Jiménez (34 anys i 1,98 m) com a nou jugador del Tenea Sènior masculí per aquesta temporada 2020/21. L’aler-pivot malagueny arriba procedent del CB Mollet de Lliga EBA i signa amb el Club fins al juny del 2021.

Campió de copa a Dinamarca amb el Svendborg

El nou jugador del primer equip masculí es va formar al planter del CB Fuenlabrada i del CB Marbella, posteriorment, i ja com a professional, va tornar al Fuenlabrada i després va jugar a l’Estudiantes a Lliga EBA. Jiménez va seguir amb el Lucentum Alacant i va continuar creixent a LEB Plata amb l’AD Torreforta, fins que l’any 2011 va començar la seva aventura a Dinamarca. Al país escandinau, l’interior andalús va jugar en tres equips diferents: el Randers Cimbria -amb qui va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió danesa-, el Svendborg Rabbits -equip amb el qual es va proclamar campió de la Copa de Dinamarca (Pokalfinalen)– i el Copenhagen Wolfpack -amb qui va repetir la fita de promocionar l’equip de Segona a Primera Divisió-.

Un jugador de rècord

Tot i ser un jugador de zona, Damián Jiménez ostenta un rècord de triples (10) en un partit de la lliga danesa, una qualitat que demostra la seva facilitat pel tir exterior, i que combinada amb la seva versatilitat a dins de la pintura, el converteix en un jugador molt complet tant a dins com a fora del perímetre.

Després del seu pas per Dinamarca, el nou jugador esparreguerí va aterrar a Alacant per jugar amb el CB Innova i posteriorment es va incorporar al CB TerrAlfas -on va rubricar 13,6 punts per partit- per acabar recalant al CB Mollet.

El CB Esparreguera vol agrair al Damián la seva confiança amb l’entitat, així com desitjar-li molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2020/2021.

Esparreguera, 16 de novembre de 2020.