El CB Esparreguera es complau a anunciar que el Clevertask Sènior femení ha reprès els entrenaments aquesta setmana després de l’actualització del pla de restriccions per part del Govern de la Generalitat.

L’equip dirigit per Siscu Farré ja s’exercita al Ramon Martí amb l’objectiu de seguir creixent i complint els objectius marcats per una temporada atípica que té l’esport en stand-by. En aquest sentit, el club vol agrair la col·laboració una vegada més de la consultoria tecnològica i principal patrocinador de l’equip, Clevertask, per fer possible un retorn segur de les jugadores mitjançant la compra de testos d’antígens amb els quals tota la plantilla ha pogut tornar a la feina sabent que és negativa en covid-19.

Amb la compra d’aquests testos, Clevertask continua demostrat el seu suport incondicional per promoure el bàsquet femení local, apostant per l’esport i la igualtat en aquest. És per aquest motiu que el CB Esparreguera vol reconèixer el suport de la consultoria tecnològica, així com fer palès la satisfacció perquè el primer equip femení del club hagi pogut tornar als entrenaments amb totes les garanties sanitàreis.

Esparreguera, 11 de febrer de 2021.