El CB Esparreguera vol agrair al patrocinador principal del Sènior femení, Clevertask, per la seva tasca contínua de suport a l’equip dirigit per Siscu Farré. Després de garantir la tornada segura de les jugadores als entrenaments, mitjançant la distribució de testos ràpids de detecció del covid-19, la consultora tecnològica ha facilitat a tot el grup l’assistència a una xerrada amb la nutricionista, Ana López, que ha parlat a les jugadores verd-i-negres sobre minerals i complements energètics de la empresa PM International (FitLine) que milloren el funcionament del metabolisme, així com recuperadors davant de fatigues després d’esforços físics, com poden ser partits o entrenaments. De la mateixa manera, Clevertask també ha obsequiat a tota la plantilla amb un dels recuperadors energètics esmentats anteriorment.

El club també vol informar que el Sènior femení ha participat aquesta setmana en una sessió de risoteràpia a càrrec del distribuïdor de somriures i creador del ‘Risobasket’, Antoni Fontcuberta, una iniciativa impulsada pel mateix CB Esparreguera per treballar en la cohesió de grup enmig d’un escenari complex marcat per la pandèmia, que entre altres qüestions, ha limitat i segueix afectant de ple a l’activitat de gran part del teixit esportiu de Catalunya.

Esparreguera, 22 de febrer de 2021.