Com cada estiu, el Club de Bàsquet Esparreguera, organitza el Campus d’estiu de bàsquet per seguir gaudint del bàsquet durant l’estiu.

Les circumstàncies del coronavirus fan que enguany seguim extremant els protocols sanitaris per tal de garantir la seguretat de tots els participants i les seves famílies.

Les dates del Campus són del 28 de Juny al 30 de Juliol, amb un campus de matí de 9:00 a 13:30, i un de tarda de 16:30 – 18:30. Com en altres ocasions, també hi haurà els serveis complementaris d’acollida i menjador per aquells que ho sol·licitin.

El Campus se centrarà en la millora de la tècnica del bàsquet, tot realitzant competicions diàries i entrenaments específics. També es realitzaran excursions i activitats lúdiques a l’exterior. La majoria de les activitats es realitzaran al Pavelló Ramón Martí.

El preu del Campus de matí és de 200€ (socis) i 215€ (no socis). El de tarda és de 95€ (socis) i de 110€ (no socis). També es pot apuntar-se per setmanes. Per a informació més detallada dels preus per setmana, i del servei de menjador i acollida consulta el díptic adjunt.  

Les inscripicions es podràn formalitzar del 24 de maig fins el 18 de juny a les oficines del Club. En el següent enllaç trobareu el díptic amb informació detallada i butlleta d’inscripció. 

T’hi esperem!

cartell campus 2021