El CB Esparreguera es complau a anunciar que ha arribat a un acord amb Carlos Espona per la incorporació del tècnic barceloní al capdavant de la banqueta del Tenea Sènior masculí fins al final de la temporada 2021/22.

Una garantia a la banqueta

Espona va començar la seva formació com a entrenador al Bosco Horta, el club que li va permetre iniciar-se a les banquetes i agafar experiència de cara als seus següents reptes esportius. El primer de tots, després del Bosco, el va portar a Cornellà, on va liderar un equip Cadet femení del Riera Cornellà fins a un subcampionat d’Espanya. No seria l’última vegada que el tècnic barceloní disputaria un campionat estatal. De fet, n’ha participat en quatre, un d’ells amb el Júnior, també femení, del Lima Horta, amb qui va aconseguir pujar fins al tercer esgraó més alt del podi.

Més tard, va passar pel CB Cornellà i pel CB L’Hospitalet, on encara hi treballa com a formador, fins que es va consolidar al SESE. Al districte de Nou Barris es va fer càrrec del Sènior masculí i el va pilotar durant sis temporades. Temps suficient per deixar empremta. Al Ramon Aldrufeu de Virrei Amat hi viu la seva etapa més prolífica, amb menció especial per dos ascensos, el de Primera Catalana a Copa Catalunya, i el de Copa a Lliga EBA, categoria en què actualment juga l’equip barceloní.

L’estiu del 2019 canvia Barcelona per Badalona i agafa les regnes del primer equip del CB Sant Josep de Badalona. Durant les últimes dues temporades, Espona dirigeix l’equip badaloní a Copa Catalunya, i ara arriba al Ramon Martí per aportar tota la seva experiència al Tenea Sènior masculí.

Presentació oficial

El CB Esparreguera durà a terme la presentació oficial del nou entrenador, Carlos Espona, aquest dissabte 29 de maig en una ubicació emblemàtica d’Esparreguera. L’acte es farà a les 12.15 h del migdia i es podrà seguir en directe al canal de Twitch del club.

Esparreguera, 27 de maig de 2021.