El CB Esparreguera ha presentat aquest dissabte a Carlos Espona com a nou entrenador del Tenea Sènior masculí. A les portes de les celebracions del 70è aniversari del Club, el tècnic barceloní ha estat introduït en un acte al capdamunt del campanar de la vila, una de les ubicacions més emblemàtiques d’Esparreguera. En la presentació, hi ha assistit el president del CB Esparreguera, Joan Vendrell, la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera, Glòria González, el director esportiu del Club, Dani Sánchez, el responsable del bàsquet masculí, Jordi Sancho, i una representació de l’Associació Amics del Campanar.

El president, Joan Vendrell, ha donat el tret de sortida a l’acte, i després Carlos Espona ha respost les preguntes que li han fet diversos mitjans de comunicació del poble. Posteriorment, tant el nou entrenador verd-i-negre com la seva família han presenciat, des de dalt de tot del campanar, com el Club acabava de donar-los la benvinguda amb focs artificials de color verd llançats des de l’Escorxador.

Joan Vendrell:

“Estem molt il·lusionats de poder anunciar el Carlos com a nou entrenador del club”
“El CB Esparreguera ja és casa del Carlos i de la seva família, esperem que ho sentin així”

Carlos Espona:

“Crec que el Tenea CB Esparreguera és un grup humà que transmet molt bones vibracions i que va donant passes cap endavant”
“Es nota el salt d’entrenar a Copa Catalunya que d’entrenar a Lliga EBA, a EBA hi ha jugadors que estan molt bé i també hi ha diferència pel que al ritme de joc i al cinc contra cinc”
“La meva idea quan arribo en un club és estar-m’hi temps i desenvolupar un projecte”

Esparreguera, 29 de maig de 2021.