El CB Esparreguera es complau a anunciar la incorporació d’Albert Barquets (23 anys i 1,88 m) com a nou jugador del Tenea Sènior masculí per la pròxima temporada 2021/22. El base barceloní arriba procedent del Boet Mataró i signa amb el club fins al final del curs que ve per reforçar la direcció de joc amb la seva qualitat i capacitat anotadora.

Experiència a Lliga EBA

Barquets ha jugat les últimes tres temporades a la quarta categoria del bàsquet espanyol (EBA), entre el SESE, la Unió Bàsquet Sant Adrià, i el Boet Mataró, i ha anotat gairebé 12 punts per partit en prop de 27 minuts de mitjana sobre la pista. Al Ramon Aldrufeu de Virrei Amat, al districte de Nou Barris, el nou jugador verd-i-negre coincideix amb Carlos Espona -el flamant entrenador del Tenea Sènior masculí-, amb qui aconsegueix l’esperat ascens del club barceloní a Lliga EBA la temporada 2018/19. A més, aquell any, Barquets signa una de les seves millors temporades, amb 29,1 minuts per partit, 14,7 punts i 12,8 de valoració.

Un projecte de present i de futur

Malgrat la seva joventut, Barquets s’ha convertit en un dels bases més preuats de la categoria. Té una gran capacitat dirigir l’equip i molts punts a les mans, i la seva entesa amb Carlos Espona fa que el seu fitxatge sigui estratègic perquè el nou tècnic esparreguerí segueixi definint la plantilla abans de començar la pretemporada.

El Club vol agrair a l’Albert la seva confiança amb l’entitat, així com desitjar-li molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2021/22.

Esparreguera, 26 de juny de 2021.