El CB Esparreguera es complau a anunciar el retorn a casa de Quico Roig (18 anys i 1,94 m) com a nou jugador del Tenea Sènior masculí per la pròxima temporada 2021/22. L’aler esparreguerí arriba procedent del CB L’Hospitalet i signa fins al juny de 2022.

ADN verd-i-negre

Roig va donar els seus primers passos com a jugador de bàsquet a l’Escola del CB Esparreguera, i després de demostrar el seu potencial a les categories inferiors del club verd-i-negre, va seguir formant-se al planter del FC Barcelona durant quatre temporades, dos com a Infantil i dos com a Cadet. Posteriorment, va fitxar pel CB L’Hospitalet, club d’on prové i on ha completat la seva etapa de Júnior. L’aler esparreguerí també ha jugat amb la selecció catalana, amb qui es va proclamar campió d’Espanya Infantil.

Talent en estat pur

Roig és un aler que genera molt de joc tant amb pilota, com sense ella. És un molt bon rebotador, amb un gran físic i una polivalència que fa que sigui una peça molt interessant en el nou projecte de Carlos Espona al Tenea Sènior masculí.

El CB Esparreguera vol agrair al Quico la seva confiança amb l’entitat, així com desitjar-li molta sort en els reptes esportius d’aquest curs 2021/22.

Esparreguera, 27 de juny de 2021.