El CB Esparreguera es complau a anunciar un acord de col·laboració amb la companyia catalana b-resol, una solució per lluitar contra el bullying, el cyberbullying, l’assetjament, els trastorns alimentaris i qualsevol mena de conflicte en els adolescents.

El club, compromès amb la igualtat i el respecte entre tots els seus jugadors i jugadores, està extremadament satisfet de construir una relació amb b-resol, una vinculació aprovada en la darrera Assemblea General de Socis (27 de febrer de 2021) que, a més, es traduirà en la formació d’un dels directius, per part de l’empresa, amb l’objectiu que pugui compartir el coneixement adquirit amb la resta dels responsables de l’entitat.

b-resol és una institució que assessora centres educatius i a clubs esportius, entre d’altres, i que a través de la seva app ‘b-resol’ ofereix tot el seu coneixement als adolescents -i als observadors- que vulguin alertar de situacions d’assetjament de manera immediata, segura i des de qualsevol lloc i moment. L’app és gratuïta i la pot descarregar tothom que vulgui des de Google Play, per Android, i des de l’App Store, per a iPhone.

Esparreguera, 7 de juliol de 2021.