El CB Esparreguera es complau a anunciar que l’empresa Espai Blanc Disseny ha escollit els jugadors del planter Vega de León Sánchez (Premini femení) i Albert Buch Ramoneda (Premini negre) per ser la imatge oficial del club per aquesta nova temporada 2021/22. Les dues joves promeses verd-i-negres seran la cara visible dels cartells que presideixen l’entrada del Ramon Martí, a més d’altres productes i elements de promoció, com ara la tradicional ‘Cistella de Nadal del CB Esparreguera’.

Aquest any llueixen l’equipació commemorativa del 70è aniversari del Club. Samarreta i pantaló combinen un estil clàssic inspirat en la que duien els jugadors l’any 1935 amb elements més actuals, unint així tradició i modernitat. 

El Club vol congratular als dos jugadors i els desitja molta sort i molts encerts en la seva etapa de formació a dins de l’entitat. Un agraïment que també vol fer arribar a l’empresa Espai Blanc Disseny per la seva col·laboració i aposta pel Club i per l’activitat esportiva d’Esparreguera.

Esparreguera, 4 d’octubre de 2021.

vegajoan