NOVETATS SOBRE EL PROJECTE DEL NOU PAVELLÓ DEL CLUB BÀSQUET ESPARREGUERA

El Club Bàsquet Esparreguera vol comunicar les darreres actuacions realitzades a tres bandes, entre el CB Esparreguera, Joan Sauquet (empresari del sector de l’oci) i el propi Ajuntament, orientades a donar viabilitat al projecte de construcció del nou pavelló del Club. Des del punt de vista urbanístic, a la construcció del nou equipament esportiu, s’afegirà la creació d’espais d’oci, restauració i zones d’aparcament.

Volem destacar el compromís personal del nostre alcalde Eduard Rivas i del seu equip, en l’acompanyament de la tramitació de les pertinents llicències d’activitats econòmiques. En paraules seves, el nostre alcalde ha mostrat el seu suport a “una iniciativa que pot tenir un impacte molt positiu, no només per al Club Bàsquet Esparreguera, sinó per a tot el municipi i, especialment, per a la gent jove”. Les paraules del nostre president, Joan Vendrell, van en la mateixa línia,  “tot i que encara falta concretar molts aspectes a nivell jurídic-tècnic, la bona predisposició de totes les parts fa que siguem molt optimistes davant la possibilitat de tirar endavant un projecte en el qual portem anys treballant i que és clau per al futur del bàsquet a Esparreguera”. Finalment, Joan Sauquet, que té arrels a Esparreguera, ha transmès la seva confiança en “poder materialitzar un projecte de referència  que permetrà la construcció d’un nou equipament esportiu que es complementarà amb una oferta d’oci, restauració i zones comercials”.

Properament, es presentarà un avantprojecte per ubicar cada un dels espais que conformaran el nou equipament (oci, restauració, pavelló, etc…) per començar a donar cos a un projecte que, sens dubte, canviarà l’estètica del poble, ampliant-ne l’oferta esportiva i d’oci.

El Club de Bàsquet Esparreguera ha celebrat aquest 2022 el seu 70è aniversari i compta actualment amb gaire bé 500 socis, i amb més de 300 jugadors i 60 tècnics que entrenen i competeixen en un total de 23 equips. Amb el primer equip masculí competint a Lliga EBA, és un dels clubs referents del nord de la comarca del Baix Llobregat. La construcció del nou pavelló és un projecte clau per al Club, que en els propers anys vols ampliar el número d’equips de base, explorar noves modalitats de joc com ara el 3×3, obrir aquest esport a persones amb diversitat funcional i aspirar a competir en les categories més exigents, tant a nivell masculí com a nivell femení. En les properes setmanes continuaran les converses del Club amb els inversors, la propietat dels terrenys i l’Ajuntament per a fer realitat el projecte de nou pavelló.

Joan Sauquet, Eduard Rivas, Rogeli Salvador de la Cruz i Joan Vendrell després reunir-se a l'Ajuntament

Joan Sauquet, Eduard Rivas, Rogeli Salvador de la Cruz i Joan Vendrell després reunir-se a l’Ajuntament