Ens plau anunciar que enguany el club organitzarà una Festa de Cap d’any a les instal·lacions del Pavelló Ramon Martí. El proper dissabte 31 de desembre tindrà lloc el “Cap d’Any al Ramon Martí”, una festa per a donar entrada al 2023 i tancar l’any del 70é aniversari del club. En els pròxims dies s’instal·laran lones protectores pel parquet, les barres i l’escenari. Amb aquesta activitat el club recuperarà l’activitat nocturna en un espai que històricament ja havia sigut seu d’esdeveniments similars. Estem parlant de balls de saló o Carnavals, on el club posava a disposició dels assistents les seves instal·lacions.

Les negociacions amb l’Ajuntament no han sigut senzilles i han durat mesos, però finalment s’ha arribat a un acord per a poder fer la celebració amb les següents condicions:

  • Horari de 23:00 – 3:30
  • Prohibició de fumar: ni al carrer ni dins les instal·lacions
  • Aforament limitat a 350 persones
  • En cap moment superar els 55dB de soroll (com marca l’ordenança en la Ley 37/2003)

El club ha aconseguit lligar la col·laboració de varis DJ’s involucrats en el club que punxaran un repertori que anirà des de música dels 90 fins a l’actualitat. El primer DJ serà DJ Fantom, és a dir l’actual president que recuperarà el seu passat com a DJ i serà l’encarregat de punxar fins l’hora de les campanades amb música dels 80 i 90. A continuació el club tindrà com a estrelles convidades a Zion Williams i Juan Davini. Zion, fitxatge vingut de New York, punxarà els temes urbans més actuals. Ell ha assegurat que en té prou amb 2 cançons per a convertir Esparreguera en el Bronx, i que aquest serà el seu objectiu. Per la seva banda, Juan Davini serà l’encarregat de transportar els ritmes llatins vinguts des d’Argentina al pavelló. Ambdós faran un tàndem i aniran fent col·laboracions entre ells per a fer que el ritme no pari. Per a tancar la festa, Marta Campaña, jugadora del Sènior Femení, agafarà el relleu i actuarà com a DJ estrella tot punxant els èxits més frescos i més actuals. La Marta ha demanat que no se li demani que posi la de Quevedo, ja que ja la té en la programació i cal entendre en quin moment de la nit es pot posar.

Les 350 entrades es podran obtenir a partir d’avui dimecres 28 de desembre a la Plaça de la Pagesia. Tindran un preu de 7€ (per socis, amb 1 consumició) o 12€ (per no-socis, amb 1 consumició també) i no es permetran agafar més de 8 entrades per persona. Els menors d’edat podran entrar, però hauran d’abandonar el recinte a les 2:00 i podran beure només suc de pinya, suc de taronja o Cacaolat.

El club vol aprofitar per a desmentir els rumors que apunten que aquest esdeveniment de Cap d’Any ha sigut organitzat per a evitar un possible embargament, tal i com ahir anunciava Cercle Central.

Innocentada2022

Us hi esperem a totes!

Salut, festa, i molt bàsquet!